APARTMÁNY NA ROZCESTÍ - Lomnice nad Popelkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány na Rozcestí -Nabízíme ubytování ve 2 moderních apartmánech na rozhraní Českého ráje a Krkonoš Apartmány stojí na rozcestí Zlaté stezky Českého Ráje, východiska pro výlety vozem, pěšky i na kole do Českého Ráje, Prachovských skal i do Krkonoš. K dispozici jsou 2 apartmány. Můžete tak vyrazit s přáteli! ! !

Apartmány na Rozcestí - luxusní a moderní ubytování v přírodě na hranici Českého ráje a Krkonoš.

Nově vybudované apartmány, které nabízí v rámci ubytování dvě oddělená patra. Spodní i vrchní patro je vybaveno stejným nábytkem, rozdíl je pouze v barevném provedení. Apartmán nabízí pohodlnou ložnici, ve které si zajisté rádi odpočinete po náročných výletech, které Vám přichystá rozmanitá krajina Českého ráje. Dále plně vybavená kuchyň, pohodlný obývací pokoj a stylová koupelna.

NABÍZÍME UBYTOVÁNÍ VE 2 NOVÝCH MODERNÍCH APARTMÁNECH V KRÁSNÉM PROSTŘEDÍ OBCE KOŠOV U LOMNICE NAD POPELKOU, K DISPOZICI JSOU 2 APARTMÁNY MŮŽETE TAK VYRAZIT I S PŘÁTELI. KOUSEK DO KRKONOŠ I DO ČESKÉHO RÁJE, NA ROZCESTÍ TURISTICKÝCH A CYKLISTICKÝCH TRAS
V LOMNICI NAD POPELKOU JSOU RESTAURACE, KDE JE MOŽNÉ SE DOBŘE NAJÍST, VEŠKERÉ SLUŽBY I OBCHODY.
APARTMÁNY STOJI NA ROZCESTÍ ZLATÉ STEZKY ČESKÉHO RÁJE A ZÁROVEŇ V PODKRKONOŠÍ, MŮŽETE VYJET NA LYŽE DO KRKONOŠSKÝCH STŘEDISEK (30 MIN VOZEM) NEBO DRUHÝM SMĚREM SE VYDAT DO PRACHOVSKÝCH SKAL ČI NAVŠTÍVIT HRADY A ZÁMKY ČESKÉHO RÁJE.
APARTMÁNY NAJDETE V PĚKNÉM PROSTŘEDÍ NA POLOSAMOTĚ, NA ROZCESTÍ ZLATÉ STEZKY ČESKÉHO RÁJE A ZÁROVEŇ V PODKRKONOŠÍ, BĚŽKAŘSKÉ TRATĚ U DOMU, 27KM OD LYŽAŘSKÉHO STŘEDISKA BENECKO, HERLÍKOVICE, VYSOKÉ NAD JIZEROU ATD. V zimě vede poblíž apartmánu lomnická lyžařská magistrála a pokud není sníh u nás, tak za půl hodiny vozem jste přímo v Krkonoších, kde si můžete sjezdového a i běžeckého lyžaření užít naplno. K lokálním výletům patří výšlap na horu Tábor, kde je neobyčejný výhled na hory i Český ráj z Tichánkovi rozhledny.

APARTMÁNY NA ROZCESTÍ ubytování v apartmánu

Oba apartmány mají ložnici s kapacitou až 5 osob, plně vybavenou kuchyň, pohodlý obývací pokoj a stylovou koupelnou.

2 nové plně vybavené apartmány WIFI V CELÉM OBJEKTU ZDARMA!
APARTMÁNY NEMUSEJÍ BÝT PLNĚ OBSAZENÉ, CENY JSOU KONEČNÉ VČETNĚ ENERGIÍ A POPLATKŮ
1. apartmán pro 4-5 osob, ložnice se 4mi plnohodnými lůžky a v obývacím pokoji rozkládací gauč, vybavená kuchyň, TV, ručníky, povlečení.
2. apartmán 4-5osob, ložnice se 4mi plnohodnými lůžky a v obývacím pokoji rozkládací gauč, vybavená kuchyň, TV, ručníky, povlečení.
cestovní postýlka, jídelní židlička, hračky, vanička
APARTMÁN NEMUSÍ BÝT OBSAZENÝ, UBYTUJEME I MÉNĚ OSOB

Gastronomie

V apartmánu je plně vybavená kuchyňka pro vlastní vaření.

Okolí apartmánu a Lomnice nad Popelkou

Naše apartmány se nachází v Lomnici nad Popelklou, konkrétně v části, která se nazývá Košov. Cca 3 km od nás se tyčí hora Tábor s rozhlednou, ze které si můžete prohlédnout krásy Českého ráje. V teplých letních dnech určitě využijete také městské koupaliště.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA ROZCESTÍ - Lomnice nad Popelkou

Nejbližší ubytování v Lomnici nad Popelkou a okolí

Ubytování Lomnice nad Popelkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah