CHALUPA ANDY - Loučná nad Desnou

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa Andy nabízí příjemné ubytování ve dvou apartmánech či celé chalupě.

Chalupa poskytuje ubytování pro 14 osob v 6 ložnicích. Chalupa lze pronajmout jako celek či jako dva samostatné apartmány s vlastními vchody z verandy, umístěné v jednopatrovém objektu. První apartmán má kapacitu 10 osob, druhý 4 osoby. Dále se v objektu nachází 2 koupelny, 3 WC. Samozřejmostí je Wi-Fi.   Majitel v objektu nebydlí, neposkytuje ložní prádlo a požaduje úhradu el. energie a rekr. popl. obci. Malý pes je za poplatek povolen a parkování je v létě přímo u objektu, v zimě 100m od objektu. Úklid objektu si hosté provádí sami. Objekt je vytápěn etážovým topením.

CHALUPA ANDY ubytování v chalupě

​Ložnice a pokoje: Apartmán č. 1 (pro 10 osob) : Pěkné, moderní, částečně s dřevěným obložením, koberci a dlažbou. Obývací pokoj se sedací soupravou je spojený s jídelnou, tv - sat, wifi - internet, samostatná plně vybavená kuchyň s el. sporákem, lednicí, mrazničkou, varnou konvicí a mikrovlnou troubou, koupelna se sprchou a 2× WC. V apartmánu jsou celkem 4 ložnice: 1×2 , 1×2 , 1×2 a 1×4 (jedna dvoulůžková ložnice je průchozí).
Apartmán č. 2 (pro 4 osoby) : Pěkné, moderní, částečně s dřevěným obložením. V apartmánu jsou celkem 2 ložnice: 1× ložnice se dvěmi lůžky (1×2 ) a 1× obývací ložnice se dvěma lůžky (1×2 ), vybavená sedačkou, tv - sat a wifi - internetem. Dále je zde samostatná plně vybavená kuchyňka s el. sporákem, lednicí, mrazničkou, varnou konvicí a mikrovlnnou troubou, koupelna se sprchou a WC.  

Rezervovat ubytování v CHALUPA ANDY - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah