HOTEL POD SEDLEM - Loučná nad Desnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Objekt je situován při hlavní silnici Šumperk-Jeseník ve vesničce Kouty nad Desnou, těsně před soupáním na Červenohorské sedlo. K vlastnímu hotelu je přiřazen rovněž kemping a veřejné tábořiště, nacházející se v prostoru zahrady hotelu podél toku řeky Hučivé Desné.

Budova turistického hotel Pod sedlem stojí v těsné blízkosti soutoku řek Hučivá a Divoká Desná. Je výchozím a cílovým místem turistických, cykloturistických tras oblasti Hrubého Jeseníku. Kapacita hotelu je 33 stálých lůžek ve standardně vybavených pokojích s umyvadly. WC a sprchy v rekonstruovaných koupelnách jsou umístěny na poschodí. Parkovací místa pro ubytované na uzavřeném dvoře. Dvě parkoviště před objektem, neboť hotel zajišťuje i stravování skupin, např. exkurze na přečerpávací elektrárnu Dlouhé Stráně, popř. stravování při hromadných turistických a sportovních akcích v dané oblasti Celodenní stravování zajišťuje restaurace hotelu. Kvalita hotelové kuchyně je v okolí vyhlášená. Gastronomicky je zaměřené na tzv. jídla domácí kuchyně. V sezónních obdobích je v provozu vinárna, zajišťující doplňkové stravování.

.

HOTEL POD SEDLEM ubytování v hotelu

Hotel disponuje celkem devíti 2-lůžkovými pokoji, jedním 3 -lůžkovým pokojem. Tyto jsou s umyvadly, standardně vybavené. Zvláštností jsou tři 4-lůžkové pokoje, z nichž jeden - prostřední - je vstupní a dva po stranách. Tyto jsou rovněž vybaveny umyvadly a slouží přervážně pro skupiny turistů. Hotelovým hostům je k dispozici bezplatně WI FI

Recepce

Hotel není vybaven stálou recepcí. Ubytování zajišťují majitelé hotelu v průběhu provozní doby, mimo tuto potom po předchozí domluvě.

Gastronomie

Kuchyně je gastronomicky zaměřena na tzv. jídla domácí kuchyně. Hostům je předložen denní jídelní lístek, stálý jídelní lístek, zvláště jsou uváděny tipy na určitý den, jídla vlastní kalkulace, netradiční předkrmy a moučníky. Snídaně jsou servírovány dle výběru za snídaňových lístků.

Okolí hotelu a Loučná nad Desnou

Po zprovoznění moderního lyžařského střediska Přemyslov a zvláště pak lyžařského areálu Kouty (největšího a nejmodernějšího centra na Moravě s celkovou plochou sjezdovek 25 ha) se Kouty nad Desnou staly opravdovým srdcem lyžování. Veřejnosti i nadále slouží další místní lyžařské vleky s možností denního i nočního lyžování a umělým zasněžováním, snadná dostupnost lyžařského areálu na Červenohorském sedle je zajištěna kyvadlovou dopravou. Zastávky autobusů pro střediska ČHS /8km/ a Přemyslov /5km/ před hotelem. Areál Kouty je od hotelu vzdálen pouhých 250m. Na zavolání je doprava zajištěna bezplatně tzv. vláčkem. Lyžařské středisko Kareš je vzdáleno 200m, Šindelná 1,5 km, Oáza 2,5 km.

Kouty nad Desnou jsou výchozí i cílové místo turistických a cyklistických tras oblasti Hrubého Jeseníku. V okolí se nachází opravdu spousta nádherných cyklistických tras téměř všech stupňů obtížnosti. Populární je například přejezd hřebene Hrubého Jeseníku, ale i mnohé jiné. Preferujete romantickou jízdu po hřebeni nebo snad silniční cyklistiku po cestách vinoucích se táhlými údolími? Žádný problém.

Rezervovat ubytování v HOTEL POD SEDLEM - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah