APARTMÁNOVÝ DŮM PASŤÁK - Loučná nad Desnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytujte se přímo v srdci Kout nad Desnou v jednom z 10 apartmánů. Relaxovat s dětmi můžete na uzavřené zahrada se spoustou atrakcí pro děti, bazénem, ohništěm s možností grilování. K dispozici je lyžárna/kolárna. Parkování u objektu. Apartmány s plně vybavenou kuchyňkou Vám poskytnou klid a soukromí. Pro ty, kteří chtějí využít stravovací služby v okolí, rádi poradíme. V blízkosti objektu se nachází Ski areál Kouty. Dům je výborně dostupný z nádraží (cca 200 m).

Objekt je situován PŘÍMO V CENTRU Kout nad Desnou, 350 metrů od Ski areálu Kouty. Apartmánový dům je vhodný pro rodiny s dětmi a skupiny, ale především ty, kteří si chtějí užít aktivní dovolenou na kole či lyžích. Celková kapacita je 55 míst v celkem 10 apartmánech. Nově mimo hlavní sezonu nabízíme možnost společenské místnosti pro cca 25osob, na dotaz. Vytápění elektrikou. Parkování u objektu na vlastním parkovišti. V létě máte možnost posezení na zahradě, u ohniště, grilu, či u bazénu. Děti jistě uvítají vybavené dětské hřiště s lanovou a lezeckou stěnou, skluzavkou, houpačku a domečkem na hraní, rádi si zaskáčou na trampolíně (3m) a pohrají na pískovišti. Pro malé i velké je k dispozici stůl na ping pong. V zimě Vám Jeseníky nabízí rozptýlení širokou škálou nabídky lyžování sjezdového i běžkového.

APARTMÁNOVÝ DŮM PASŤÁK ubytování v apartmánu

10 vybavených apartmánů o rozloze 50 – 70 m2, s obývacím pokojem a vybaveným kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením. Hosté mohou využít lyžárnu. V období duben, květen, říjen a listopad je na požádání společenská místnost k pronájmu.

Vybavení obytné části: V chodbě je botník s věšákem, ve společenské části se nachází plně vybavený kuchyňský kout, jídelní kout, sedačka, komoda, obývací pokoj má sedací soupravu, konferenční stolek, LCD televizi, v ložnicích jsou válendy a skříň, ve společných prostorách je dlažba, v ložnicích koberec.

Recepce

Předání klíčů probíhá 15:00 - 18:00. V případě, že chcete přijet později, je třeba vyplnit online seznam ubytovaných a všechny platby za ubytování musí být předem uhrazeny.

Gastronomie

Cca 80 metrů od domu je pivnice, 400 metrů od objektu bar Lyžárna, pizzerie. Apartmány jsou vybeny kuchyňským koutem. (1× lednice, 1× varná deska, varná konvice, digestoř, mikrovlnná trouba, stůl, židle, jídelní kout) Další možnosti dokoupení polopenze ve spolupráci s areálem Kouty.

S aktuální nabídkou pro stravování a nabídkou jednotlivých restaurací se obraťte na nás při Vašem příjezdu.

Okolí apartmánu a Loučná nad Desnou

K objektu patří uzavřená zahrada 1000 m². K dispozici je dětské hřiště a domeček na hraní, ping pong, trampolína (3m), bazén (4,5 m), pískoviště, kolotoč, zahradní lehátka, posezení s masivního dřeva, ohniště a gril. Zahrada je obklopena zahradními tújemi a dalšími stromy, které izolují zahradu od okolí.

Letní aktivity

Přímo v Koutech projížďky na koních, wellness v hotelu Dlouhé stráně. Nezapomenutelná je návštěva elektrárny Dlouhé stráně. Areál Kouty nabízí širokou škálu zábavy a výletů. V Loučné nad Desnou je možno navštívit sportovně rekreační areál Kociánov, kde je velké hřiště pro děti se spoustou atrakcí, dále zde pak můžete vyzkoušet rybolov a také procházku v nedalekém zámeckém parku. V Loučné nad Desnou je rovněž možno si pronajmout hřiště či zahrát minigolf, je zde i rampa a skatepark. Dokonce je možno si v Loučné zahrát i paintball. Ve velkých Losinách můžete navštívit termální koupaliště Velké Losiny, zámek Veklé Losiny, lázně Velké Losiny, Papírna a muzeum papíru Velké Losiny. Areál zdraví Velké Losiny. Také zde můete vyhledat minigolf a rybolov.

Z dalších a vzdálenějších atrakcí můžete navštívit krytý bazén v hotelu na Červenohorském Sedle, zkusit vyhlídkové lety, navštívit Pradědovo dětské muzeum v Bludově, veterán muzeum a Zoo park Rapotín.

Zimní aktivity:

Nejbližšší lyžařský vlek se nachází asi 350 m od objektu, klienti mohou využít možnosti lyžování i v lyžařských střediscích Kouty, Sedlo a Přemyslov.

Běžkařské trasy:

Jesenická magistrála, Kouty nad Desnou – Ovčárna, Červenohorské sedlo - Kouty nad Desnou (po žluté) - vhodné i jako spojení Červenohorského sedla s Kouty n. D (pro sjezdaře).

Červenohorské sedlo - Kouty Annín - Přemyslov.

Kouty - Červenohorské sedlo - Vidly (žlutá, červená, modrá).

Kouty nad Desnou - vleky Kareš - nad Loučnou - U obrázku - Branka - Kosaře.

Kouty n. D. - Knížení cesta - Poniklý potok - Údolí hučivé Desné - Sedlo pod Vřesovkou.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNOVÝ DŮM PASŤÁK - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah