VILA KOUTY - Loučná nad Desnou

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítejte ve Vila KoutyVila z třicátých let prošla modernizací při zachování původních prvků poctivé a fortelné architektury. Dýchne na Vás duch tehdejší doby a to nejen z původní dlažby, schodiště, masivních dveří, mosazných klik, ale zejména z polohy vily, která je zasazena do klidové části Koutů nad Desnou poblíž říčky Desná, a zároveň jen pár metrů od centra areálu Kouty. Apartmány jsou nadstandardně vybaveny, v interiéru hraje prim masivní jasan a černobílé fotografie z okolí Koutů. Celkový počet míst na pevná lůžka je 18 osob. Věříme, že si ubytování v Jeseníkách užijete a rádi se budete vracet na toto krásné místo.

K ubytování lze dokoupit snídaně, polopenze nebo plné penze. Restaurace je vzdálena 50 m. Parkování u vily je zdarma. Vila má k dispozici lyžárnu se sušáky na boty a kolárnu. K dispozici je také balanční centrum, dětský koutek, hřiště pro volejbal a nohejbal, stylové venkovní posezení. Rekreační poplatek je zahrnut již v ceně pobytu.

VILA KOUTY ubytování v pensionu

Typy pokojů:
I. Apartmán pro 4 osoby s ložnicí LOFT
Jedná se o apartmán pro 1 - 4 osoby s vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Apartmán má vlastní kuchyň s jídelním stolem, varnou deskou, troubou, lednicí, příslušenstvím na přípravu čaje a kávy s kuchyňskými potřebami včetně nádobí a utěrek. Apartmán se nachází v přízemí a má jeden obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, rozkládací pohovkou a samostatnou ložnici s dvěma oddělenými postelemi.
Celý apartmán má velikost 46 m² a je s výhledem do zahrady.
II. Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou
Jedná se o pokoj pro 2 osoby s vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Pokoj je vybaven lednicí a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Pokoj se nachází v přízemí a disponuje dvěma oddělenými postelemi, TV s plochou obrazovkou, skříň s věšáky. Tento pokoj lze spojit s apartmánem Loft.
Celý pokoj má velikost 17 m² a je s výhledem do zahrady.
III. Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou
Jedná se o pokoj pro 2 osoby s vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Pokoj je vybaven lednicí a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Pokoj se nachází v 1. patře a disponuje dvěma oddělenými postelemi, TV s plochou obrazovkou, skříň s věšáky.
Celý pokoj má velikost 17 m² a je s výhledem do zahrady.
IV. Apartmán pro 4 osoby s jednou ložnicí
Jedná se o apartmán pro 1 - 4 osoby s vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Apartmán má vlastní kuchyň s jídelním stolem vybavenou varnou deskou, lednicí, příslušenství na přípravu čaje a kávy s kuchyňskými potřebami včetně nádobí a utěrek. Apartmán se nachází v 1. patře a má jeden obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, dvěma oddělenými postelemi a samostatnou ložnicí s dvěma oddělenými postelemi.
Celý apartmán má velikost 31 m² a je s výhledem do zahrady.
V. Apartmán pro 6 osob s dvěma ložnicemi
Jedná se o apartmán pro 1 - 6 osoby s vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Apartmán má vlastní kuchyň s jídelním stolem vybavenou varnou deskou, lednicí, příslušenství na přípravu čaje a kávy s kuchyňskými potřebami včetně nádobí a utěrek. Apartmán se nachází v 1. patře a má jeden obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, rozkládací pohovkou a dvě samostatné ložnice s dvěma oddělenými postelemi.
Celý apartmán má velikost 65 m² a je s výhledem do zahrady.

Recepce

8:00 - 18:00

Gastronomie

BAR LYŽÁRNA - music and restaurant
Stylový bar s restaurací v kabátě lyžárny z počátku minulého století. Tady to žije i po skončení večerního lyžování. Budou se zde podávat chlapská jednoduchá jídla jako kotlíkový guláš, grilované vepřové koleno na černém pivu, pikantní vepřová žebírka. Kapacita 100 lidí.

BOWLING - sport bar

Dvě bowlingové dráhy zajistí zábavu a navodí tu správnou sportovní atmosféru s barem v extravagantním stylu. Vhodné pro firemní a jiné akce, uzavřenou společnost, oslavy jak pro skupiny tak i pro jednotlivce. Kapacita 55 lidí.

GALERIE - restaurant

Romantická restaurace založená na kulinářských specialitách a pizze přímo z pece. Restauraci lemují historické fotografie z okolí Jesenicka. Jedná se o luxusní restauraci, kde se v peci na dřevě připravuje 8 druhů pizzy včetně pizza chleba. Dále si zde můžete vychutnat jídla např. steak s pizza chlebem potřený olivovým olejem s bylinkami, najdete zde i výběr z kuřecího a vepřového masa, rybích jídel a hovězích steaků z jihoamerických mas. Kapacita 65 lidí.

Rezervovat ubytování v VILA KOUTY - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah