PENZION KOUTY - Loučná nad Desnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kouty nabízí levné ubytování na horách, v Jeseníkách, přímo pod sjezdovkami areálu Kouty. Budova je nově zrekonstruována a nabízí výborné zázemí pro lyžařské pobyty i výlety po okolí.

Penzion Kouty se nachází v těsné blízkosti sjezdovek areálu Kouty - nejmodernějšího lyžařského střediska na Moravě s 6-ti sedačkovou lanovkou. V jeho okolí dále naleznete lázně Velké Losiny a obec Loučná nad Desnou.

Penzion disponuje společenskou místností s výčepem s kapacitou až 140 osob, kde probíhají snídaně i polopenze. K dispozici je také dětský koutek a lyžárna s vysoušeči lyžařských bot.

Penzion Kouty nabízí ideální zázemí pro větší skupiny, rodiny s dětmi či školní lyžařské pobyty a školy v přírodě. Kapacita ubytovacího zařízení je 141 osob.

PENZION KOUTY ubytování v pensionu

Jedná se o pokoje pro 1 – 8 osob s umyvadlem na pokoji a se společným sociálním zařízením na patře. Pokoje jsou vybaveny umyvadlem, skříní, odkládacím prostorem, manželskou postelí a patrovými postelemi. Nabízíme také pokoje s vlastním sociálním zařízením pro 1-8 osob. Dále nabízíme velké rodinné pokoje se společným sociálním zařízením na patře pro 1-6 osob a pro 1-9 osob s více místnostmi.

Recepce

Provozní doba recepce je 08:00 - 18:00 hodin v létě.

Gastronomie

Možnost objednání snídaně nebo večeře na recepci po příjezdu hosta.

Rezervovat ubytování v PENZION KOUTY - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah