APARTMÁNY POD ZÁLESÍM - Loučná nad Desnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Disponujeme ubytováním apartmánového typu jak pro lyžařské kurzy, tak pro náročnější klientelu včetně wellness služeb pod jednou střechou. Naše apartmány nabízí soukromí, pohodlí a také wellness zážitek na který se můžete těšit.

Naše apartmány se nacházejí v Loučné nad Desnou a Koutech nad Desnou

Apartmány Pod Zálesím - nejvyšší standard našeho ubytování na adrese Loučná nad Desnou - Rejhotice 162, 788 11

Apartmány Pod Zálesím 7 apartmánů s celkem 28 lůžky, wellness studio (sauna, Whirlpool) Ski areál Kareš je od Apartmá pod Zálesím vzdálen cca 500 m, Ski areál Kouty 1 900 m. Šest komfortně vybavených tří až čtyřlůžkových apartmánů v kategorii *** - vlastní koupelna a WC, plazmová TV. VIP apartmán - čtyři prostorné pokoje (předsíň, kuchyň, spol. místnost s obývacím pokojem, ložnice) a dvě koupelny s WC

APARTMÁNY POD ZÁLESÍM ubytování v apartmánu

Ubytování v Koutech nad Desnou Vám zajistíme v apartmánových domech, které patří v poslední době k nejoblíbenějšímu spojení ubytování Jeseníky. Naši hosté chtějí mít během svého ubytování v Jeseníkách zajištěno zároveň soukromí i pohodlí, a to jim právě naše apartmány Kouty nad Desnou zcela jistě poskytnou. Nabídnout můžeme tři druhy ubytování v Jeseníkách - AP Domeček v centru Loučné nad Desnou, AP Pod Zálesím v části Rejhotice - Kouty a AP Pod Vlekem v Koutech nad Desnou.

Recepce

Recepce je k dispozici denně od 14:30 hod. do 19:30 hod. Rezervace ubytování je možná kdykoliv, tel. rezervace denně do 22:00 hod.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD ZÁLESÍM - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah