UBYTOVÁNÍ V KRÁSNÉ LÍPĚ - Krásná Lípa

Více o chalupě

Popis ubytování

Celý rodinný dům leží na okraji města Krásná Lípa ležící v srdci národního parku.   K dispozici Vám je celý rodinný dům se 4 ložnicemi (10 lůžek vč. lůžkovin), kuchyní se základním vybavením, obývací pokoj s velkým gaučem a plochou televizí, WIFI ZONE s připojením na internet ZDARMA, dětský koutek s hračkami, koupelna s vanou a pračkou, velká zahrada s ohništěm a grilem, parkování přímo u objektu.    

UBYTOVÁNÍ V KRÁSNÉ LÍPĚ ubytování v chalupě

Ubytování disponuje 4 ložnicemi, obývacím pokojem s posezením kde se nachází TV s DVD přehrávač. Kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a sporákem s posezením a jídelním koutem. Koupelna se sprchou a vanou.  

Okolí chalupy a Krásná Lípa

​Určitě doporučujeme navštívit Dům Českého Švýcarska v Krásné Lípě (1,2 km).   Mariina vyhlídka, Pravčická bráná, pivovar Kocour, Loreta Rumburk, Dymník, Vlčí hora, Jedlová, Brtnický hrádek, Kyjov, Tolštejn, Děčín, Soutězky Hřensko, Tanečnice, Vlčí hora, pivovar Krásná Lípa, pevnost Königstein, Bastei, Děčínský zámek, Malá Pravčická brána, Tiské stěny, Dolský mlýn, Panská skála, rozhledna Weiberg, Rudolfův kámen, Pastýřská stěna, Hora Luž, Kyjovské údolí, Jeskyně víl, Trpasličí jeskyně, Belveder, muzeum Rumburk, Bad Schandau, Křížová hora, Tokáň, čokoládovna Mana, výlety na lodi (Děčín-Hřensko-Děčín), Zoo Děčín, Rabštejn, a další...   Míst k navštívení v okolí je doopravdy hodně. Rádi Vám poradíme a z vlastní zkušenosti doporučíme.  

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V KRÁSNÉ LÍPĚ - Krásná Lípa

Nejbližší ubytování v Krásné Lípě a okolí

Ubytování Krásná Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah