U LAMY - ČESKÉ ŠVÝCARSKO - Krásná Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování U LAMY na hranici národního parku České Švýcarsko a chráněných krajinných oblastí Labské pískovce a  Lužické hory.

Penzion U Lamy nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových podkrovních pokojích nebo Apartmánu. Lokalita Českého Švýcarska je velmi oblíbená, obec Krásná Lípa leží přímo na hranici tohoto Národního parku a chráněných krajinných oblastí Lužické hora a Labské pískovce. Do Saského Švýcarska či Žitavských hor (SRN) je to 10 km. Nekuřácký Penzion U Lamy má k dispozici 10 míst.

U LAMY - ČESKÉ ŠVÝCARSKO ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, varnou konvicí. K dispozici je dále mikrovlnná trouba a lednice.
Apartmán má 2 ložnice, spol. místnost, vybavená kuchyň a soc. zázemí.
Na pokoji jsou lůžkoviny, ručník, mýdlo, fén a základní nádobí (hrnky, talíře).

Recepce

Příjezd v 18 hod. nebo dle dohody. Po příjezdu k domu je třeba zavolat na uvedený telefon.

Gastronomie

Kvalitní restaurace jsou v okolí do 300 m. Na nákup snídaně doporučujeme pekárnu. V obci je mini pivovar s restaurací, dvě cukrárny, dvě kavárny, čokoládovna, večerka a chodská pekárna. Nedaleko je luční samoobslužný bar s možností opékání na ohni.

Okolí pensionu a Krásná Lípa

V Krásné Lípě navštivte Dům Českého Švýcarska s expozicí národního parku, galerii, sportovní areál s tenisovými kurty, lezeckou stěnou, nafukovací halou, beach volejbalem a minigolfem, saunu, kavárnu nebo městský park. Ve městě jsou krátké turistické trasy, trasa pro vozíčkáře, nabíjecí stanice pro elektromobily i elektrokola.
V okolí jsou dobře značené turistické trasy např. Köglerova naučná stezka Krásnolipskem, vhodná místa ke skalnímu lezení, jízdárny, rozhledny, wellness areály, běžkařské stopy, sjezdovky, cyklotrasy a další. Je možné si vypůjčil kolo nebo koloběžky v půjčovnách v okolí. V sezoně jezdí do Hřenska turistický autobus, nebo se k výletů dá využít dráha národního parku.
U sousedů za hranicemi je možné se vydat na cyklistické i turistické trasy za hranice do Saského Švýcarska, na hrady, stolové hory nebo na skalní most Bastei. Je možné se plavit po Labi na kánoi nebo se vydat parníkem z Hřenska do Drážďan, svézt se úzkokolejkou na Oybin, navštívit bobovou dráhu, ferratové trasy nebo motýlí dům. Denně jsou otevřeny wellness areály s bazény a saunami.

Rezervovat ubytování v U LAMY - ČESKÉ ŠVÝCARSKO - Krásná Lípa

Nejbližší ubytování v Krásné Lípě a okolí

Ubytování Krásná Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah