CHALUPA KRÁSNÁ LÍPA

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa Krásná Lípa Vás zve do Českého Švýcarska.

Chalupa Krásná Lípa leží v malebném městečku, v blízkosti krásné přírody. Ubytování ve zrekonstruovaném domě až pro 8 osob je ideální volbou pro rodiny či skupiny přátel. K dispozici je také oplocená zahrada s posezením, ohništěm a grilem, a terasa, na kterou se dostanete z obývacího pokoje. Parkování přímo u objektu. Wi-fi připojení k internetu zdarma.  

CHALUPA KRÁSNÁ LÍPA ubytování v chalupě

Kompletně zrekonstruovaný dům má tři ložnice - 1. s manželskou postelí, 2. se dvěma samostatnými lůžky, 3. se dvěma samostatnými lůžky a patrovou postelí. V obývacím pokoji je pohodlná sedačka, TV, průchod na venkovní terasu. V plně zařízené kuchyni najdete vše pro přípravu jídla (lednice, sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, toustovač, nádobí). Koupelna je mimo jiné vybavena pračkou, fénem. 2× samostatné WC.  

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Využít můžete vybavenou kuchyňku, případně si zajít do jedné z několika restaurací ve městě (cca 1 km).

Okolí chalupy a Krásná Lípa

V okolí se lze věnovat převážně turistice a cyklistice. Vydejte se za poznáváním krás Českého Švýcarska, které je pro své rozmanité přírodní úkazy každoročně cílem řady turistů nejen z Čech, ale i ze zahraničí. Přímo v Krásné Lípě si můžete užít sportovního vyžití ve sportovním areálu (minigolf, tenis, trampolína) u rybníka Cimrák, který je obklopen cyklostezkou vhodnou i k in-line bruslení.  

Rezervovat ubytování v CHALUPA KRÁSNÁ LÍPA

Nejbližší ubytování v Krásné Lípě a okolí

Ubytování Krásná Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah