APARTMÁNY ČESKÉ ŠVÝCARSKO - Krásná Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány České Švýcarsko se nacházejí v Domě Českého Švýcarska na náměstí v Krásné Lípě, která je centrem a skvělým výchozím bodem do nádherné krajiny Českého Švýcarska.

Apartmány jsou umístěné v podkroví a každý má vlastní koupelnu s WC, vybavený kuchyňský kout, kávovar, lednici, mikrovlnou troubu s grilem a TV.

Dům Českého Švýcarska nabízí turistické informace, bezbariérový přístup a konferenční sál. Dále je možnost úschovy vašich kol nebo lyží.

APARTMÁNY ČESKÉ ŠVÝCARSKO ubytování v apartmánu

Dům Českého Švýcarska disponuje maximální kapacitou 18 osob, na dvou dvoulůžkových a dvou třílůžkových apartmánech. V každém apartmánu se nachází i pohovka, při jejímž rozložení vznikne další dvoulůžko a kapacita apartmánu se tak zvýší o další dvě osoby. U dvoulůžkového apartmánu tedy až 4 dospělé osoby a u třílůžkového dokonce až 5 dospělých osob. Velikost postelí je King Size Bed, tedy každá 90×200 cm, v případě pohovky pak dvakrát 80×200 cm. Všichni hosté se tak vyspí komfortně.

Všechny apartmány mají vlastní koupelnu s WC, vybavený kuchyňský kout, kapslový kávovar, spolehlivou lednici, kvalitní mikrovlnou troubu s grilem a plochou TV.

Okolí apartmánu a Krásná Lípa

Apartmány Českého Švýcarska jsou obklopeny nádhernou přírodou Českého Švýcarska. Oblíbený turistický cíl & . 34; Pravčická brána& . 34; je pouhých 30 minut autobusem nebo autem. V nedalekém okolí naleznete nespočet turistických i cyklistických tras, které skýtají jedinečné přírodní scenérie. Německá Bad Schandau je vzdálená zhruba 38 km.

Přímo v Domě Českého Švýcarska, kde se apartmány nacházejí, můžete navštívit expozici Českého Švýcarska. V budově se zároveň nachází i Informační středisko, kde obdržíte od našich zaměstnanců zaručené tipy na výlety, přesně dle Vašich potřeb.

Ve vzdálenosti cca 350 metrů se nachází sportovní areál s kurtem na tenis / volejbal / nohejbal a dalšími dvěma tenisovými kurty. Najdete zde i beachvolejbalové hřiště, minigolf, stolní tenis, kuželky, 10m lezeckou stěnu a spoustu vyžití i pro malé děti.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ČESKÉ ŠVÝCARSKO - Krásná Lípa

Nejbližší ubytování v Krásné Lípě a okolí

Ubytování Krásná Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah