PIVOVAR FALKENŠTEJN - Krásná Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

V pivovaru nabízíme ubytování v penzionu (8 pokojů s kapacitou 2-4 lůžka), a ve dvou apartmánech, každý s kapacitou pro přespání 4 osob (2 lůžka + 2 přistýlky). Pokoje v penzionu jsou nově vybaveny a každý má svoje sociální zařízení (toaleta a sprchový kout). Apartmán se skládá z hlavního pokoje, který je vybaven kuchyňskou linkou (včetně lednice a mikrovlnky), předsíně a vlastního sociálního zařízení (toaleta a sprchový kout).

Pivovar Falkenštejn jsme otevřeli v r. 2013 na náměstí v Krásné Lípě, která je centrem Národního parku České Švýcarsko a městem s unikátní polohou na pomezí turisticky atraktivních regionů Českého Švýcarska, Lužických hor a Šluknovského výběžku. V roce 2017 jsme pivovar rozšířili o Bílý dům, kam se přestěhoval pivovar. V dvou objektech pivovaru se dále nachází pivní bar s restaurací, pivovarský penzion a také malý sál pro společenské i firemní akce.

Recepce

Každý den 8:00 -16:00. Při příjezdu hosta po 16:00 jsou klíče od pokojů k vyzvednutí na baru restaurace.

Gastronomie

Součástí pivovaru je pivní bar s restaurací s kapacitou 70 míst, který je vizuálně propojen s technologickou částí pivovaru. Součástí restaurace je letní zahrádka na náměstí s kapacitou 50 míst. V restauraci nabízíme pivo Falkenštejn přímo z tanku a výběr jídel, která se dobře doplňují s pivem. Jídelní lístek je rozdělen na stálou nabídku jídel, která je přes obědy doplněna týdenní nabídkou hotových jídel. V nabídce jídel a nápojů se snažíme využívat surovin nebo produktů regionálních a řemeslných výrobců. Pro společenské a firemní akce je v prvním patře pivovaru k dispozici sál se stálou expozicí o historii vaření piva v Krásné Lípě a regionu. Sál je možné nabídnout pro soukromé nebo firemní akce. Samotný pivovar je v průběhu roku také organizátorem řady akcí.

Rezervovat ubytování v PIVOVAR FALKENŠTEJN - Krásná Lípa

Nejbližší ubytování v Krásné Lípě a okolí

Ubytování Krásná Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah