ČÁSLAVSKÁ CHATA - Malá Úpa

Více o chatě

Popis ubytování

Čáslavská chata se nachází v tradičním krkonošském lyžařském středisku Velká Úpa, přímo na známé sjezdovce Portášky, která jako součást lyžařského střediska Skiport každoročně poskytuje možnost zimního sportovního vyžití nespočtu lyžařů.

​Čáslavská chata se nachází v tradičním krkonošském lyžařském středisku Velká Úpa. Chata nabízí v přízemí budovy plně vybavenou kuchyňku pro samostatné vaření. Dále se v tomtéž podlaží nachází společenská místnost pro třicet lidí, včetně televizního koutku.
Čáslavská chata poskytuje všem svým návštěvníkům za velmi příznivou cenu odpovídající zázemí pro letní i zimní sportovní vyžití, výlety do okolí, stává se lyžařskou i turistickou základnou, místem setkání známých i kamarádů ze školy. Je ideálním místem pro pořádání společenských akcí s nádechem romantiky. Mnozí sem také zavítají s nostalgickými vzpomínkami na mládí a lyžařské kurzy, kterých tato chata zažila již opravdu mnoho.

ČÁSLAVSKÁ CHATA ubytování v chatě

Samozřejmostí je dámské a pánské sociální zařízení (vždy 2 pokoje mají společné soc. zařízení, z toho 2 pokoje v podkroví mají vlastní soc. zařízení a televizor.). Chata může ubytovat maximálně 39 osob.

Gastronomie

Čáslavská chata má k dispozici v přízemí budovy plně vybavenou kuchyňku pro samostatné vaření, včetně lednice, mikrovlnné trouby a potřebného nádobí jak na přípravu, tak i na konzumaci jídel a nápojů.

Rezervovat ubytování v ČÁSLAVSKÁ CHATA - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah