LUXUSNÍ APARTMÁN VELKÁ ÚPA - Pec pod Sněžkou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Luxusní apartmán Velká Úpa nabízí moderní a komfortní ubytování. Velká Úpa je skvělé východisko pro letní turistiku nebo zimní lyžování.

Luxusní apartmán Velká Úpa nabízí moderní a komfortní ubytování. Byt 3+kk je kompletně zrekonstruovaný a skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní, prostorné předsíně s infrasaunou, koupelny a WC. Na chodbě je komora na lyže s elektrickým sušákem na boty a trekkingovými holemi.

Pro děti i dospělé jsou připraveny knížky, stolní hry, takže nudit se nebudete. K dispozici je televizor s internetovou TV (můžete sledovat programy např. z archivu, se zpožděním, nahrát si je atp. , celkem asi 80 programů, vč. zahraničních – PL, EN, DE). Ve skříňce pod TV najdete množství DVD s filmy jak pro dospělé, tak pro děti, na harddisku přehrávače je také mnoho filmů. Do TV je možno vložit USB disk a přehrávat vlastní filmy. Prostě se u nás budete cítit jako doma! :)

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

LUXUSNÍ APARTMÁN VELKÁ ÚPA ubytování v apartmánu

Apartmán se skládá ze dvou ložnic (jedna ložnice s manželskou postelí, druhá s palandou). V obývacím pokoji je rozkládací gauč, takže celková lůžková kapacita je max. 6 osob.

Gastronomie

Kuchyň je kompletně zařízena, vč. myčky. Mycí prostředek a tablety do myčky jsou k dispozici.

Okolí apartmánu a Pec pod Sněžkou

Velká Úpa je skvělé východisko pro letní turistiku nebo zimní lyžování. V létě jsou krásné túry na Sněžku, Černou horu, Pomezní boudy, Růžohorky, či do Pece pod Sněžkou. Dům leží kousek od sjezdovky Portášky a je-li v zimě dost sněhu, dojedete na lyžích od domu až k lanovce a pak na lyžích zase zpět. Velká Úpa není tak frekventovaná, jako velká střediska, což je její příjemná výhoda. V místě je obchod, několik restaurací, půjčovna elektro kol atd.

Rezervovat ubytování v LUXUSNÍ APARTMÁN VELKÁ ÚPA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah