BOUDA NA CESTĚ - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Bouda Na Cestě leží na stráni jen 300 metrů od silnice a středu Velké Úpy. Roubenka ve stráni nad řekou Úpou vám nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Ideální pro pobyt skupin přátel.

Pokud přijedete autem, můžete v letní sezóně parkovat na soukromém parkovišti přímo vedle penzionu. V zimní sezóně je nutné parkovat na centrálním parkovišti v centru Velké Úpy (300 metrů od penzionu).

Výborné výchozí místo pro horskou turistiku a turistické výlety, méně známý, ale zajímavější výstup na Sněžku starobylou cestou.

BOUDA NA CESTĚ ubytování v chalupě

Každý pokoj má vlastní WC a sprchu. Po dohodě Vás ubytujeme i s Vaším pejskem. K dispozici jsou 2 kuchyňky vybavené mikrovlnnou troubou, ledničkou, varnou konvicí a indukčním vařičem.

Gastronomie

V útulné hospůdce podáváme snídaně a večer je možné si dát výborné točené pivo, alkoholické a nealkoholické nápoje. Na terase se můžete potěšit výhledem na údolí řeky Úpy, malebné stráně či velkoúpský kostel.

Okolí chalupy a Pec pod Sněžkou

Penzion se nachází v těsné blízkosti lyžařského areálu s umělým zasněžováním. Areál je vybaven třísedačkovou lanovkou a dvěma vleky. Na sjezdovky i zpět k penzionu se dostanete na lyžích. Součástí areálu je i lyžařská školka. Z centra Velké Úpy Vás dopraví zdarma skibus do lyžařského areálu v Peci pod Sněžkou a nebo do Janských lázní.

Rezervovat ubytování v BOUDA NA CESTĚ - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah