PENSION ŘÍP - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension s horskou atmosférou v Krkonoších.

Jsme rodinný pension v samém srdci Krkonoš. U nás si užijete dovolenou v jakémkoli ročním období. V zimě můžete využít lyžařské sjezdovky přímo ve Velké Úpě. Dlouhá lanovka Portášky je od pensionu vzdálena 500 m. Dále 50 m po pensionem je skibusová zastávka, kde můžete využít dopravy do Pece pod Sněžkou nebo Janských Lázní. Na jaře, v létě a na podzim můžete využít mnoha turistických a cyklistických tra. Naše nejvyšší hora Sněžka je vzdálená pouhých 7,5 km pěšky od pensionu. Vaše spokojenost je pro nás nejdůležitější. Rádi poradíme výlety, půjčovny vybavení, jak v létě, tak v zimě. Zajistíme oslavu narozenin dle přání.

PENSION ŘÍP ubytování v pensionu

Nabízíme pobyt ve dvou až pětilůžkových pokojích. Všechnypokoje mají vlastní sociální zařízení, pohodlné nové matrace, skříň, stůl a židle. V ceně pokoje jebohatá bufetová snídaně. Dále je možné si přiobjednat ivečeři. Vaši domácí mazlíčci jsou u nás vítáni.

Recepce

Recepce je otevřena od 7:00 do 22:00

Gastronomie

Restaurace nabízí bufetovou snídani v ceně pobytu. Večere možné přikoupit za poplatek. K dispozici je hostům bar s širokou nabídku alko i nealko drinků, teplých nápojů, čepovaného piva a slaných i sladkých pochutin.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Nádherné prostředí našich nejvyšších a nejznámějších hor - Krkonoš. V zimě vás dopraví ke sjezdovkám různých náročností skibus. Zastávka je vzdálena pouze 50 m. Skibusy jezdí na třísedačkovou lanovku portášky, ta je vzdálena 1 zástávku. Na lanovky v Peci pod Sněžkou je to 3,5 km. Do Janských lázní na kabinkovou lanovky 30 min. Pro milovníky běžeckého lyžování je kolem pensionu spoustu perfektně upravených tratí. V létě vás pozveme na turistické trasy. Sněžka je vzdálena 7,5 km, nebo pro jednodušší výšlap lze vyjet lanovkou Portášky a zkrátit si cestu na 4,5 km. Také je možnost použít přímo lanovku přes Růžohorky až na Sněžku. Cyklisti uvítají spoustu možností cyklotras. Rádi vám i zprostředkujeme půjčovnu kol nebo elektrokol. Zábava pro děti je nepochybně návštěva relaxparku s horskou dráhou, zipline, lanové centrum, trampolíny a mnoho dalšího.

Rezervovat ubytování v PENSION ŘÍP - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah