CHALUPA U DUDKŮ - Pec pod Sněžkou

Více o chalupě

Popis ubytování

Nová, kompletně vybavená Chalupa U Dudků rodinného typu se nachází nedaleko Pece pod Sněžkou.

Nová, kompletně vybavená  Chalupa U Dudků  rodinného typu se nachází nedaleko Pece pod Sněžkou.
Dětské hřiště, pískoviště, ohniště a plynový gril k zapůjčení. K dispozici je pět pokojů - 3× čtyřlůžkový, 2× trojlůžkový - každý s vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo, sprchový kout). Po dohodě možnost přistýlek, zapůjčení dětské postýlky. Na patře je k dispozici plně vybavená společná kuchyň: nádobí, 3× lednice, sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarné konvice, toustovač, utěrky, houbičky, jar. Pro hosty je možno objednat sud piva Krakonoš 20l, 30l nebo 50l, chlazení je pro vás připraveno v baru ve společenské místnosti, kde si můžete pivko točit sami. V přízemí naleznete obývací místnost s jídelními stoly, velkou sedací soupravu a BTV/SAT/DVD. Vybavení: 2× jídelní židličky pro nejmenší, 2× cestovní postýlka, 2× nočník. K zapůjčení za mírný poplatek dětská krosnička Tatanka, pro nejmenší hračky+kuchyňka. Možnost připojení k internetu. V letním období parkování u objektu zdarma. V okolí naleznete velkou škálu restaurací - Portášovy boudy (sedačková lanovka), Sagasserovy boudy, chata Borůvka, Děčínská bouda, Ružohorky a jiné. Velká Úpa je jedním z nejznámějších středisek rekreace v Krkonoších a dnes je součástí Pece pod Sněžkou. Po celý rok je turistům k dispozici sedačková lanovka na Portášovy boudy a síť značených turistických cest, které Velkou Úpu spojují se širokým okolím. Pes pouze po předchozí dohodě.  

CHALUPA U DUDKŮ ubytování v chalupě

K dispozici pět pokojů – tři čtyřlůžkové + možnost přistýlky a dva trojlůžkové + možnost přistýlky. Každý pokoj má svoji koupelnu s umyvadlem, sprchovým koutem a wc. Na patře je plně vybavená prostorná kuchyň se skloker. varnou deskou, mikrovlnkou, dvě lednice, a veškeré kuch. vybavení. Pro ubytované je zde velká obývací místnost se stoly a velkým gaučem, dvd. Wi-fi připojení na internet! Pro nejmenší dětičky jsou připraveny 2× jídelní stolička, stoličky do koupelny, 2× dětská postýlka, 2× nočník atd… PŘÍPLATEK NA POVLEČENÍ NA JEDNU NOC 50KČ! ! !

Okolí chalupy a Pec pod Sněžkou

V  okolí se nacházejí restaurace, nejbližší je bouda Jana a Míla cca 5min chůze, dále pak chata Borůvka (domácí kuchyně) cca 15min chůze a   chata Portášky – u horní stanice vleku Portášky cca 25min chůze.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U DUDKŮ - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah