PENZION U VESELÝCH - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný rodinný penzion v Peci pod Sněžkou, pokoje se sociálním zařízením, stravování formou bufetové snídaně. WIFI, kulečník, stolní tenis i wellnes pro Vás.

Nově zrekonstruovaný stylový rodinný wellness penzion u Veselých s nádherným výhledem v klidné části Pece pod Sněžkou. Jsme penzion nikoli hotel, kde nenaleznete číšníka ve fraku, zato se setkáte s celou naší rodinou, s usměvavými lidmi ochotnými vám dát kdykoli pivo nebo informaci či posedět s Vámi. Penzion se nachází v části Velká Úpa přímo proti dolní stanici lanovky na Portášky. V penzionu je 14 velkých pokojů, převážná část je dvoulůžkových (některé jsou tří a čtyřlůžkové) vybavených vlastním sociálním zařízením (sprcha, umyvadlo, WC). Pro hosty je připravena stylová jídelna s barem, k dispozici jsou klasické nápoje i archivní vína. K posezení s přáteli slouží i klubovna s kulečníkem, pro malé děti máme dětský koutek. Zahrát si můžete i stolní tenis. Pro Vaši relaxaci slouží naše nové wellness centrum s vířivkou a saunou, můžete využít i malé posilovny. Standardně poskytujeme ubytování se snídaní formou bufetu. Nejsme v systému Karty hosta a bohužel také platební karty nebereme. Bankomat je však ca 400m odtud.

PENZION U VESELÝCH ubytování v pensionu

V penzionu je 14 pokojů vybavených vlastní koupelnou, většina je dvoulůžkových. Útulné pokojíky obložené dřevem jsou vytápěny pomocí radiátorů napojených na tepelné čerpadlo. V každém pokoji je manželská postel. Rodinnou atmosféru penzionu dotváří i zcela nekuřácké prostředí.

Recepce

Recepci nemáme ale ubytujeme Vás od 14:00 do 22:00. Odjezd je pak do 9:30. Pokud nemáme po Vás další hosty, můžete zde zůstat i déle.

Gastronomie

Ve stylové jídelně Penzionu U Veselých se každé ráno podávají chutné snídaně formou bufetových stolů zahrnuté v ceně. Večery zpříjemní sklenka piva nebo archivního vína z našeho baru.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Zima: Dolní stanice lanovky na Portášky je vzdálena pouhých 400m od penzionu. Skicentrum Velká Úpa nabízí kromě sedačkové lanovky (délka 1456m) vlek Hofer (905m) a vlek Modřín (530m), technický sníh i noční lyžování, lyžařskou školu i školku pro nejmenší a dvě půjčovny lyžařského vybavení. Do Ski centra v Peci i na Černé hoře Vás za chvilku zadarmo dopraví skibus přímo k pokladně. Pro běžkaře se nabízí mnoho rozmanitých cílů na upravovaných tratích včetně Výrovky či Luční boudy. Léto: V letním období nabízíme jak turistické výlety, tak jízdu na horských kolech po krkonošských stezkách. V okolí penzionu je řada dalších možností sportovního vyžití: projížďky na koních, 18-ti jamkové golfové hřiště, bowling, krytý bazén – Trutnov, letní koupaliště – Trutnov, horolezectví blízkém Adršpachu. Nabízí se i zajímavá místa v okolí: pevnosti Dobrošov a Stachelberg, ZOO Dvůr Králové, skalní města Adršpach a Teplice.

Rezervovat ubytování v PENZION U VESELÝCH - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah