HOTEL HELA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Hela se nachází v samém centru Velké Úpy, přímo u lyžařského areálu SKIPORT hned vedle zastávky autobusů a ski-busů, naproti je centrální parkoviště a obchod. Hotel je ideálním místem i pro letní aktivity typu výlety, túry apod. Od nás je to na Sněžku s využitím lanovky na Portášky pouze 5 km! ! ! Hotel disponuje kapacitou 50-ti lůžek, většinou ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Parking a wi-fi je zdarma.

Hotel Hela se nachází v samém centru Velké Úpy, přímo u lyžařského areálu SKIPORT hned vedle zastávky autobusů a ski-busů, naproti je centrální parkoviště a obchod. Hotel disponuje kapacitou 50-ti lůžek, většinou ve dvou a tří lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. V hotelu je recepce, jídelna pro hosty a restaurace nabízející širokou škálu českých specialit a Krkonošské kuchyně. Přímo v hotelu se nachází bar a formanka s velkou televizí.
V blízkosti hotelu se nachází bowling bar a herna, dětské hřiště a lanová dráha na Portášovy boudy s nadmořskou výškou 1060 m. n. m. odkud to je pouhých 5 Km na samý vrchol Sněžky.
Ve 2 km vzdálené Peci pod Sněžkou je lyžařský areál Ski Pec, od roku 2014 nová lanová dráha na Sněžku, bobová dráha a Monkey park, nespočet barů a restaurací, welness, bazén, tenisové kurty a spoustu dalšího.
Samozřejmostí je nespočet turistických a cyklistických značených cest pro milovníky horských túr a bikery.
Hotel poskytuje úplné služby pro rodiny s dětmi, školení, ozdravné pobyty, tábory, lyžařské výcviky, školy v přírodě, rodinné oslavy svatby apod. V provozu jsme 10 měsíců v roce kromě dubna a listopadu kdy probíhá příprava na letní potažmo zimní sezónu.
Poskytujeme skupinové slevy a děti do 3 let mají pobyt zdarma. Dále je zde možné si zakoupit revoluční novinku - slevovou kartu REGIONCARD se kterou můžete využít až 200 slev v celých Krkonoších včetně polské strany.

Rezervovat ubytování v HOTEL HELA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah