PENSION RELAX - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Relax nabízí stylové ubytování nadstandardní úrovně za rozumnou cenu poblíž nejvyšší hory Česka, v klidné okrajové části jednoho z nejatraktivnějších center Krkonoš, v malebném horském středisku Pec pod Sněžkou - Velká Úpa.

Pension Relax je pro svou pěknou polohu v jednom z nejatraktivnějších center Krkonoš, kvalitní služby, příjemnou atmosféru a útulné prostředí vhodným zázemím pro příjemnou dovolenou a odpočinek jak pro jednotlivce, tak pro skupiny a rodiny s dětmi.

Moderní objekt pensionu Vás okouzlý svým architektonickým řešením, kde se decentně doplňuje tradiční s moderním stylem. Ke komfortnímu ubytování zde slouží 14 dvoulůžkových pokojů možností přistýlky, 4 čtyřlůžkové pokoje s oddělenými ložnicemi, 3 třílůžkové pokoje.

Pension má vlastní parkoviště s omezeným počtem parkovacích míst.

PENSION RELAX ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou pohodlné, stylově zařízené a vybavené vlastní koupelnou a sociálním zařízením, televizí a internetovým připojením. Pokoje mají možnost přistýlky. Z oken pokojů je působivý výhled na panoramata Krkonoš, Pec pod Sněžkou či tekoucí říčku za budovou.

Celý objekt je nekuřácký. Domácí mazlíčci jsou vítáni za příplatek.

Pro příjemné chvíle odpočinku a regeneraci po náročné horské túře nebo zimní lyžovačce pension nabízí wellness koutek - finská sauna a Whirlpool. Součástí pensionu je také společenská místnost (stolní tenis, kulečník, stolní fotbal), bowling a lyžárna/kolárna.

Gastronomie

Nedílnou součástí pensionu je stylová nekuřácká restaurace, která nabízí příjemné posezení uvnitř i na venkovní zahrádce. Gastronomická nabídka zahrnuje spoustu chutných místních specialit, kvalitních nápojů a znamenitých domácích moravských vín.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Pension je situován v malebném prostředí Velké Úpy, která je poklidnou součástí jednoho z center sportovně-rekreačních aktivit Krkonoš – Pece pod Sněžkou. Tato lokalita nabízí široké možnosti trávení volného času. V letním období je pension skvělým výchozím bodem pro pěší a cykloturistiku po Krkonoších s možností poznávání mnoha krásných míst. V zimě jsou zde ideální podmínky pro sjezdové i běžecké lyžování - lanovky a vleky se nacházejí pouhých 100 m od objektu.

Rezervovat ubytování v PENSION RELAX - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah