HOTEL LION - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion LION se nachází v Krkonošském národním parku, v Rekreační oblasti Pec pod Sněžkou - Velká Úpa, přímo u sjezdovky "Portášky" - zhruba 100m nad startem třísedačkové lanové dráhy a hned u vleku Modřín.

Penzion LION Svým návštěvníkům celý rok nabízí ubytování ve 2 až 5 lůžkových pokojích s celkovou kapacitou 38 lůžek. Pokoje jsou vybavené WC, koupelnou, WiFi připojením. Využít můžete restauraci, letní terasu, posezení s grilem, dětské hřiště, konferenční místnost, úschovnu lyží a kol, dětskou postýlku. Pro skupiny návštěvníků po dohodě zajišťujeme parkování vozidel na placeném centrálním parkovišti.

V letních měsících nabízíme skupinové slevy a můžete využít parkoviště u penzionu. Penzion je vhodný jak pro rodinou dovolenou, tak i pro podniková školení nebo sportovní soustředění.

Gastronomie

Hotel disponuje vlastní restaurací s domácí kuchyní.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Hotel je vzdálen asi 1 km od lyžařského střediska Pec pod Sněžkou, kde je možné využívat dalších 11 sjezdovek. Spojení mezi Pecí pod Sněžkou, Velkou Úpou a Janskými Lázněmi je zdarma zajištěno skibusem. Přímo u penzionu je v provozu lyžařský vlek s možností večerního lyžování.

Celoročním lákadlem je nejvyšší hora ČR Sněžka (1602 m n. m.), ze které je nádherný pohled na českou i polskou stranu Krkonoš. Sedačková dráha na Sněžku je vzdálena asi 1,5 km od penzionu. V letním období okolí nabízí jak turistické výlety, tak jízdu na horských kolech po krkonošských stezkách. Dalším oblíbeným místem je herní krajina Pecka, která se nachází u horní stanice lanovky na Portáškách nebo bobová dráha v Peci.

Rezervovat ubytování v HOTEL LION - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah