PENZION TOPAS - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horský penzion Topas Pec pod Sněžkou ležící přímo na sjezdovce v nadmořské výšce asi 900m zaručuje ideální podmínky pro pěší turisty, cyklisty i lyžaře.

Z kapacity 39 lůžek na 9 pokojích se majitel rozhodl ubytovací lůžka snížit na stávajících 29 lůžek a tím vzniknul dostatečný prostor na vybudování 7 pokojů se samostatným sociálním zařízením v nejmodernějším stylu.

Protipožárním zabezpečením, které hlásí majiteli i kouř z cigaret na mobil, je zajištěna bezpečnost ubytovaných. V celém penzionu je přísný zákaz kouření. Vyhrazené místo na balkóně pro kuřáky se velmi osvědčilo.

Penzion TOPAS je zařízen jak pro rodiny s dětmi, tak pro party sportovně naladěných lidí, školení, svatby a různé oslavy. Velký důraz byl kladen na odhlučnění ubytovací části od společenské místnosti, kdy po domluvě s personálem je zábava mnohdy až do ranních hodin. Sledování velkoplošné televize a sportovních přenosů Vám přináší nevšední zážitek hromadného fandění. Děti si mohou hrát v herně, kde je fotbálek a další technologie na pouštění filmů a pohádek. Další přednost ubytování je i v tom, že mokré boty, bundy a různé oblečení si každý může nechat ve své tepelně vyhřívané skříni ve vstupní hale a ráno jde lyžovat v zcela suchém oblečení v četně lyžáků, rukavic a běžkařských bot.

PENZION TOPAS ubytování v pensionu

V nových pokojích nechybí sprchový kout, umyvadlo s toaletou, WC a vestavěný vysoušeč vlasů s přípojkou na kulmu a holicí strojek.

ový nábytek a hlavně nové postele z masivního buku, které jsou vybaveny nejkvalitnějšími matracemi, umožňují nadstandardní odpočinek a zdravý spánek.

Gastronomie

Součástí penzionu je zimní ski-bar s možností občerstvení přímo na sjezdovce.

Stravování ubytovaných se odehrává v restauraci penzionu, která slouží pouze pro ubytované s kapacitou 50 míst k sezení. Snídaně se podávají ve formě švédských stolů s bohatým výběrem pro dospělé, tak i děti.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Překrásné místo, kde leží penzion TOPAS vás nemusí stresovat dojížděním za lyžováním, protože se nacházíte přímo na sjezdovce Modřín s kotvou, který je propojen se sjezdovkou Hofer s kotvou a Portáškami s třísedačkovou lanovkou. Večerní lyžování je přímo vedle penzionu, kde po celý den můžete využívat kiosek u TOPASE, který patří k penzionu, kde si můžete od různých druhů občerstvení objednat i oběd s výběrem burgerů a dalších pokrmů včetně uzených klobás v naší udírně nebo grilovaných kýt.

Rezervovat ubytování v PENZION TOPAS - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah