PENZION JESENKA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jesenka se nachází přímo v centru Velké Úpy a je tedy perfektním výchozím místem pro turistiku, lyžování a výlety.

Penzion Jesenka nabízí devět pokojů ve třech podlažích se samostatnými koupelnami. V přízemí je pokoj 1, 2 v prvním patře jsou pokoje 3, 4, 5, 6 a ve druhém patře jsou pokoje 7, 8, 9. V přízemí je společenská místnost, salónek a kuchyň. Společenská místnost má vstup na slunnou terasu a je zde možnost sledování televize, posezení u jídla, nebo společenských her. Salónek slouží jako dětský koutek, herna nebo lze využít pro firemní aktivity. V suterénu domu je lyžárna - kolárna. V prvním patře je vstup z terasy do sauny (nyní ve výstavbě) s neskutečným výhledem do údolí a lesů. U penzionu se nachází soukromé parkoviště celoročně dostupné z hlavní silnice.

PENZION JESENKA ubytování v pensionu

Nově rekonstruované pokoje mají samostatné koupelny v moderním a útulném designu.

Recepce

Po telefonické nebo online dohodě od 8-20hod.

Gastronomie

V penzionu se nevaří. V okolí jsou restaurace v docházkové vzdálenosti. Ve společenské místnosti je vybavení pro snídaně (8-10hod) a je zde možnost si během dne konzumovat vlastní stravu. V salónku je malá kuchyňka pro možnost vlastního malého vaření. Indukční jednoplotýnka + hrnce, mikrovlná trouba, malá trouba s grilem, rychlovarná konvice, nádobí, lednice.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Příznivá poloha, zdravé klima, přírodní krásy i vhodné terény vytvářejí dobré podmínky pro rekreaci, turistiku a zimní sporty, především lyžování. V centru Velké Úpy, přímo na trase Trutnov – Pec pod Sněžkou, se nachází lyžařský areál Skiport, který se řadí mezi nejmodernější střediska zimních sportů u nás.

Rezervovat ubytování v PENZION JESENKA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah