REDFOX APARTMÁNY - Kašperské Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Redfox nabízí trochu jiné ubytování …Nechte se hýčkat maximálním pocitem volnosti a luxusu ve velkoryse pojatém prostoru apartmánu Central s gotickými klenbami, vybaveným nábytkem z masivního dřeva nejvyšší kvality v duchu koloniálního stylu o celkovém prostoru 135 m2. Nebo zažijte příjemnou atmosféru nových smart apartmánů Garden kousek od hlavního náměstí s posezením na terase.

3 smart apartmány v malebném městečku Kašperské Hory. Self check-in (předání klíčů pomocí klíčového trezoru) - volná doba příjezdu od 15:00.

REDFOX APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Apartmán Central135 m2, centrální poloha na náměstí, gotické klenby. 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavená kuchyně, 3× TV, satelitní příjem, Blue-ray přehravač, soundbar, Wi-fi, Apple PC, tiskárna s kopírkou, trezor, hotelová kosmetika, ručníky, prostorná koupelna s sprchovým koutem, druhé WC, knihy a hry k zapůjčení, exkluzivní samoobslužný doplňkový prodej v apartmánovém mini obchodě. Apartmány Garden - 40 m2, 12 minut chůze od apartmánu Central/náměstí. Venkovní terasy. Sauna. Parkování na vlastním pozemku - monitorovaném.

Recepce

Apartmány nemají stálou recepci. Předání klíčů probíhá pomocí klíčového trezoru - Self check-in

Gastronomie

V Kašperských Horách a blízkém okolí naleznete příjemné restaurace s výbornou kuchyní a útulné kavárny, bistra. Na náměstí můžete ochutnat v místním pivovaru výborné pivní speciality.

Okolí apartmánu a Kašperské Hory

Kašperské Hory jsou malebným městem s bohatou historií. Toto horské středisko je centrem celoroční turistiky, rozkládá se v blízkosti horního toku řeky Otavy. Nad městem se nachází známá dominanta – hrad Kašperk vystavěný z rozkazu Karla IV. k ostraze zemské hranice, ochraně obchodní stezky a zlatorudných dolů. nadmořská výška města: 730 m. n. mOkolí Kašperských Hor patří svou krajinou a přírodou k nejcennějším částem Šumavy, je zahrnuto do chráněných území Přírodní park Kašperská vrchovina, Chráněná krajinná oblast Šumava a Národní park Šumava.

Rezervovat ubytování v REDFOX APARTMÁNY - Kašperské Hory

Nejbližší ubytování v Kašperských Horách a okolí

Ubytování Kašperské Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah