CHALUPA OPOLENEC - Kašperské Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Opolenec nabízí ubytování v soukromí 1 apartmánu v idylické vesničce Opolenec, která je 5 km od města Kašperské Hory, kde je SKIAREÁL s denním a nočním lyžováním, běžky si můžete užít na Zadově, na Horské Kvildě, v bývalém vojenském prostoru nad Hartmanicemi, sáňkovat můžete přímo v Opolenci.

Chalupa Opolenec - Lyžovat můžete přímo ve městě Kašperské Hory, kde je SKIAREÁL Kašperské Hory, běžky si můžete užít na Zadově, na Horské Kvildě, v bývalém vojenském prostoru za Hartmanicemi, kde je nová běžecká trať a cyklostezka. Na hrad Kašperk vede krásná lesní procházka 5 km, na Pustý Hrádek 5,5 km. Na zahradě máte ohniště s lavicemi a na dvoře velký stůl s lavicemi, krytý slunečníky. Voda je z vlastní studny 31 m hluboké s pitnou vodou a v koupelně a kuchyni je voda ohřívána el. bojlerem. V jednom pokoji máte mimo manželských postelí i dětskou postýlku a v druhém pokoji máte navíc přistýlku. Můžete si objednat snídaně i polopenze za příplatek.

CHALUPA OPOLENEC ubytování v chalupě

Ubytování v soukromí rodinného apartmánu se samostatným vchodem, se 3 dvoulůžkovými ložnicemi, jídelnou, kuchyňkou vybavenou lednicí, el. vařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a vším nádobím potřebným k vaření a stolování, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V každém pokoji máte TV a přípojku na internet 24 hod zdarma.

Okolí chalupy a Kašperské Hory

Opolenec je na jižní stráni hory Borovina, 5 km od hradu Kašperk, 5 km od města Kašperské Hory, 14 km od Sušice, 35 km od Horské Kvildy, 20 km od Zadova, 35 km od Špičáku a Železné Rudy, přes Opolenec proudí alpský fén, můžete zde do okolních lesů chodit na houby, borůvky a brusinky.

Rezervovat ubytování v CHALUPA OPOLENEC - Kašperské Hory

Nejbližší ubytování v Kašperských Horách a okolí

Ubytování Kašperské Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah