PENSION KAŠPERK - Kašperské Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Příjemný pension na okraji národního parku, na trase Srní, Kvilda, Modrava, nabízí kvalitní a cenově přístupné ubytování na Šumavě. Dnes láká turisty především krásným okolím, četnými možnostmi sportovně turistického vyžití, které skýtá především Národní park Šumava. Pěší turistika, cykloturistika, lyžování sjezdové a především běžecké, splouvání toků řek a řada dalších aktivit, možnost ubytování v samém centru přírodních scenérií, to vše ocení aktivní a rekreační sportovci, rodiny s dětmi a v klidnějších měsících především senioři.

Tento příjemný pension naleznete v Kašperských Horách, městečku, usazeném v malebné krajině panenské Šumavy. Díky pestré zlatokopecké a sklářské historii a jeho atraktivní poloze je dnes město žádaným turistickým cílem.

Pension nabízí 14 standardně zařízených a prostorných 2 lůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj je zařízen kvalitním nábytkem s dostatečným úložným prostorem, malou, plně vybavenou kuchyňkou s lednicí, dvěma plotýnkami a rychlovarnou konvicí (mycí prostředky na nádobí, utěrky apod. - nejsou k dispozici), a dále pak koupelnou se sprchovým koutem. Na každém pokoji je k dispozici SAT TV a WiFi připojení k internetu, samozřejmostí je ložní prádlo a ručníky. Pokoje jsou nekuřácké, tak jako celá budova pensionu.

Co se týká dalších poskytovaných služeb, pension Kašperk úzce spolupracuje s Parkhotelem Kašperské Hory, který se nachází v jeho těsné blízkosti. Zde si můžete na recepci za poplatek zapůjčit sportovní vybavení (tenisové rakety, míčky, petang, hole na nordig walking, pronajmout tenisový kurt. V případě volné kapacity Šumavských bylinných lázní můžete využít lázeňské procedury.

PENSION KAŠPERK ubytování v pensionu

Pension Kašperk nabízí 14 standardně zařízených a prostorných 2 lůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj je zařízen kvalitním nábytkem s dostatečným úložným prostorem, malou, plně vybavenou kuchyňkou s lednicí, dvěma plotýnkami a rychlovarnou konvicí (mycí prostředky na nádobí, utěrky apod. - nejsou k dispozici), a dále pak koupelnou se sprchovým koutem. Na každém pokoji je k dispozici SAT TV a WiFi připojení k internetu, samozřejmostí je ložní prádlo a ručníky. Pokoje jsou nekuřácké, tak jako celá budova pensionu.

Recepce

Příjem hostů a předání klíčů od pokoje se provádí na recepci Parkhotelu Kašperské Hory na základě předem potvrzeného pobytu. Uvolnění pokoje je nutné do 10,00 hodin v den odjezdu.

Recepce je k dispozici denně od 6:00 - 22:00 hodin.

Gastronomie

Vzhledem k tomu, že v pensionu není jiná možnost než vlastního stravování, můžete využít kvalitních služeb přilehlého Parkhotelu Kašperské Hory a ochutnat pokrmy z jídelního lístku hotelové restaurace.

Hotelová lovecká restaurace nabízí komfortní posezení s příjemnou atmosférou. Restaurace nabízí pokrmy zvěřinové speciality, ale i další jídla z drůbeže, ryb a mas.

Okolí pensionu a Kašperské Hory

Pension dnes láká turisty především krásným okolím a četnými možnostmi sportovně turistického vyžití, které skýtá Národní park Šumava. Pěší turistika, cykloturistika, lyžování sjezdové a především běžecké, splouvání toků řek, a řada dalších aktivit, možnost ubytování v samém centru přírodních scenérií, to vše ocení aktivní a rekreační sportovci, rodiny s dětmi a v klidnějších měsících především senioři. Přírodní atraktivity doplňuje možnost navštívit řadu historických nebo duchovních památek. Za zmínku stojí mohutný hrad Kašperk se zříceninou Pustého hrádku, trojice významných kostelů nebo malebná renesanční budova radnice. Hodnotné sbírky a zajímavé expozice jsou instalovány v Muzeu Šumavy, Muzeu motocyklů, pivovarnictví a českých hraček. Kašperské Hory jsou centrem, kde si každý najde své oblíbené místo nebo zajímavou akci k trávení volného času. O kulturu a zábavu v okolí, jakož i v hotelu samém, není nouze v průběhu celého roku.

Rezervovat ubytování v PENSION KAŠPERK - Kašperské Hory

Nejbližší ubytování v Kašperských Horách a okolí

Ubytování Kašperské Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah