PENZION KRISTÝNA - Kašperské Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kristýna se  nachází v klidné části nedaleko náměstí směrem ke hradu Kašperk. Všechny pokoje mají překrásný výhled do hor.

Penzion má kapacitu 10 lůžek. Pokoje jsou situovány do dvou pater. V 1. patře 1×3 s TV a 1×2 lůžkový pokoj se společným balkonem, Wc+sprchou. V tomto patře je i kuchyňka plně vybavena a jídelna. Ve 2. patře je 1×3 lůžkový pokoj s TV s vlast. příslušenstvím, 1×2 lůžkový pokoj s TV a  s Wc+sprchou. Dále je zde společenská místnost. Služby v penzionu: infrasauna a velký výběr masáží/ klasická, relaxační, havajská, medová, anticelulitidová masáž, masáž lávovými kameny, čokoládová masáž, Dornova metoda a Breussova masáž páteře, ajúverdská masáž, rituální olejové svíce. /Parkování je přímo v objektu. Úschova kol, a lyží zajištěna v garáži.

PENZION KRISTÝNA ubytování v pensionu

Pokoje mají standartní vybavení. Třílůžkové pokoje mají Tv+sat. Velikost pokojů je 26, 20, 16,16 metrů čtverečních. Každá koupelna je vybavena vysoušečem vlasů. Ve všech pokojích jsou prostorné manželské postele 180×200 cm. Kuchyňka je plně vybavena/ sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlná trouba, varná konvice, kávovar, lednice, topinkovač/Jídelna o velikosti 30m   je vybavena dvěma stoly s 10 židlemi a má velký balkon.

Recepce

Recepce je celoročně otevřena od 9 do 21 hodin.

Gastronomie

Stravování: snídaně za příplatek 140, -Kč na osobu a den. /3 druhy pečiva, káva, čaj, vajíčko, džus, 3 druhy uzenin, sýr, jogurt, něco sladkého na zub, ovoce, músli, marmeláda nebo med/

Další stravování možné ve 100m vzdálených restauracích.

Okolí pensionu a Kašperské Hory

Kašperské Hory leží na okraji Národního parku Šumava. Odtud jsou možné různé výlety autem ale i autobusovou dopravou na nádherná místa Šumavy. /Jezero Laka, Prášily a Prášilské jezero a rozhledna Poledník, rozhledna Javorník, rozhledna Sedlo, městečko Srní, Modrava, Antýgl, Kvilda a Horská Kvilda, Hrad Kašperk, Hrad Rabí, Hrad Velhartice a mnoho dalších zajímavostí/V Kašperských Horách je Muzeum Šumavy, Motomuzeum a Muzeum hraček.

V zimním období je zde v provozu skiareá

 

Rezervovat ubytování v PENZION KRISTÝNA - Kašperské Hory

Nejbližší ubytování v Kašperských Horách a okolí

Ubytování Kašperské Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah