HOTEL MODRÁSEK - Kašperské Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel přímo na náměstí Kašperských Hor, města s bohatou historií.

V Hotelu Modrásek je pro hosty k dispozici 10 pokojů. Celková kapacita hotelu je 30 pevných lůžek, z rozkládacích gaučů lze připravit až 8 přistýlek. Najdete zde restauraci, ve které podáváme snídaně nebo můžeme i připravit raut nebo ji přeměnit ve školící místnost. V přízemí hotelu se nachází příjemný stylový salonek s kachlovými kamny a velkou televizí, tedy posezení pro cca 20 osob. Hosté nebo i veřejnost může využít wellness (whirlpool, finská a infasauna) nebo dětskou hernu. V prvním patře je restaurace a v oddělené části chodby se nalézají 3 pokoje. Dalších 6 pokojů se nachází v druhém patře. Za hotelem je malé nádvoří s posezením a nově vybudovaným parkovištěm. . Po celém hotelu je zdarma wifi připojení.

HOTEL MODRÁSEK ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, vysoušečem vlasů, ručníky a osuškami a samozřejmostí jsou také základní toaletní potřeby. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi, proto zde nechybí ani možnost zapůjčení dětské postýlky, vaničky, přebalovacího pultu, a dokonce i nočníků. To vše je k zapůjčení zdarma, jen je nutné vybavení předem při objednávce zamluvit. Na každém pokoji je TV, hotelová lednička a rychlovarná konvice s příslušenstvím.

Recepce

Jelikož jsme rodinný hotel je provoz recepce omezen pouze na doby příjezdů, které jsou do 18:00 hod.

Gastronomie

Snídaně 8:00 - 10:00, další dle individuální domluvy.

Okolí hotelu a Kašperské Hory

Kašperské Hory jsou nejvýše položené gotické město v Čechách a nachází se v blízkosti horního toku řeky Otavy. Nad městem se tyčí známý Hrad Kašperk.
Kašperské Hory jsou součástí románů Karla Klostermanna jehož otec zde působil jako lékař a několik let byl i starostou.
V současné době jsou Kašperské hory také známé natáčením seriálu Policie Modrava.
Ve volném čase můžete navštívit historické památky, prozkoumat krásnou přírodu využitím turistických a cyklistických tras, v zimním období si můžete zalyžovat nebo vyrazit na běžky.

Rezervovat ubytování v HOTEL MODRÁSEK - Kašperské Hory

Nejbližší ubytování v Kašperských Horách a okolí

Ubytování Kašperské Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah