CHALUPA NA VSI - Slatiny

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Přijeďte zažít klid a pohodu v Chalupě Na Vsi v malebné vesničce zvané Milíčeves kousek za Jičínem.

Ubytujeme vás během celého roku, ve třech ložnicích s kapacitou 7 osob.

Ranní kávu s paprsky hřejivého slunce ve tváři si vychutnáte za štěbetání ptáků a zpěvu žab pod pergolou. Pohledem do zahrady na houpačky, trampolínu, bazén a pískoviště zajistí vaše pohodové dny, když na děti dohlédnete od posezení. V bazénu budete jistě stále spolu s dětmi.

Od chalupy je jen kousek do lesů na houby a procházky, na výlety Českým Rájem, za poznáním Rumcajsovi jeskyně. Hradů a zámků po okolí je také dost. Okolí je rovinaté pro cyklistiku ideální. Tipy na výlety najdete v další záložce.

Parkovat je možné u plotu na příjezdové cestě.

Cestovní postýlku, jídelní židličku, chůvičky dostanete zcela zdarma. Truhla plná hraček pro malé návštěvníky. Vyžádejte si je dopředu při rezervaci termínu.

Zahrada je rovinatá plná bylinek (máta, meduňka, mateřídouška, bazalka, šalvěj, medvědí česnek, libeček, pažitka, petržel), sezónního ovoce (rybíz, borůvky, třešně, jahody, lesní jahůdky, maliny) a zeleniny (cuketa, rajče, paprika). Můžete využít vše co je zralé.

CHALUPA NA VSI ubytování v chalupě

V přízemí je kuchyně s jídelním koutem, plně vybavená pro vaření i pečení. Překapávač na kávu a čaj, sendvičovač, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a samozřejmě elektrická trouba se sklokeramickou deskou. Obývací část je spojená s kuchyní a jídelním koutem. Podlahové vytápění v přízemí se postará o komfort v chladných měsících, krbová kamna jsou zde spíše pro příjemnou atmosféru. Už vidíte ten klid? Oheň v krbu, v ruce knížka. Kdo nerad knížky, máme ve skříni společenské hry, puzzle a karty. A komu ani tohle nestačí, televize jsou k dispozici dvě. Koupelna je vybavená dvojumyvadlem, sprchovým koutem a soc. zařízením. V patře jsou tři ložnice. 1) dvě válendy (možné spojit nebo oddělit) 2) dvě postele (možné spojit nebo oddělit) 3) dvoulůžko a jednolůžko. Na zahradě je příjemné posezení ve stínu altánu, bazén, ohniště, pískoviště, houpačky, trampolína a houpací síť.

Okolí chalupy a Slatiny

Za chalupou je malý rybníček, kde můžete pozorovat koupání nutrií. U fotbalového hřiště je druhý malý rybníček kde jsou jak nutrie tak kachny. Fotbalové hřiště je přístupné veřejnosti, pokud se na něm neodehrává zápas místních klubů. Malá hospůdka bývá otevřená v odpoledních hodinách.

Rezervovat ubytování v CHALUPA NA VSI - Slatiny

Nejbližší ubytování Slatiny a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah