HOSTINEC U RYBNÍKA - Vysoké Veselí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hostinec U Rybníka nabízí hostům příjemné a kvalitní ubytování s výbornou českou kuchyni ve Vysokém Veselí. V prostorách našeho hostince nabízíme tři útulně vybavené dvoulůžkové pokoje. Pro větší skupinu nebo rodiny je k dispozici šest zařízených čtyřlůžkových bungalovů nebo apartmán v naší vile. Bungalovy se nacházejí na zahradě vily, kde mohou hosté využít velké plochy pro sport a odpočinek. Zahrát si můžete ruské kuželky, volejbal či stolní tenis. Ve vile se pak jak pro apartmán, tak bungalovy nachází sdílená kuchyň s posezením.

Náš hostinec nabízí široký výběr nápojů a pokrmů české kuchyně připravených z kvalitních surovin, které si můžete vychutnat v příjemném prostředí. Během letních měsíců je možné využít otevřenou venkovní terasu.

Parkování je možné přímo u ubytování. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HOSTINEC U RYBNÍKA ubytování v pensionu

Apartmán se skládá ze tří pokojů, dvou dvoulůžkových a jednoho čtyřlůžkového. Všechny pokoje mají společnou koupelnu a toaletu, tak jako kuchyň v přízemí vily.

Bungalovy se nacházejí na stejném pozemku jako vila. Jsou vybaveny patrovou postelí, kde každé patro se dvoulůžková postel. Každý bungalov disponuje vlastní lednicí, koupelnou a toaletou. Velká sdílená kuchyň je k dispozici v přízemí vily.

Tři dvoulůžkové pokoje nacházející se v podkroví hostince jsou vybaveny každý televizorem a vlastní koupelnou s toaletou.

Gastronomie

Restaurace je otevřena denně kromě neděle, kdy je zavřeno. Pro naše hosty připravujeme z kvalitních místních surovin a s maximální péčí tradiční jídla z české kuchyně. Podle různých ročních období se jídelní lístek snažíme obohatit vždy něčím novým.

Rezervovat ubytování v HOSTINEC U RYBNÍKA - Vysoké Veselí

Nejbližší ubytování Vysoké ve Veselí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah