CHALUPA U LESA - Kovač

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa U Lesa nabízí ubytování v klidné části malebné obce Kovač.

Chalupa U Lesa se nachází v obci Kovač, v regionu Podkrkonoší. Nabízí ubytování až pro 10 osob v jednopatrové, nově zrekonstruované chatě. Na zahradě je hostům k dispozici kryté posezení, gril, dětské hřiště a trampolína. Celý objekt je oplocený. Parkování přímo u chaty, k dispozici je také garáž. Wifi připojení k internetu zdarma.

CHALUPA U LESA ubytování v chalupě

Chalupa s celkovou kapacitou 10 lůžek se skládá ze tří ložnic, dvou koupelen se sprchou / vanou a WC, pračkou, sušičkou, fénem. V obývací části najdete prostornou pohovkou a TV. Plně vybavená kuchyň (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sporák, myčka) s jídelním stolem a židlemi.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření můžete navštívit restaurace v nedalekých obcích Konecchlumí či Mlázovice (5 minut jízdy autem). Obchod s potravinami naleznete přímo v obci Kovač.

Okolí chalupy a Kovač

Okolí je ideálním místem pro pěší turistiku a cyklistiku. Chata se nachází v těsné blízkosti lesa, který římo vybízí k procházkám. Relaxovat můžete také na zahradě u chaty, kde je k dispozici gril, dětské hřiště a velká travnatá plocha. Na výlet se můžete vydat třeba do Jičína, do Prachovských skal nebo navštívit ZOO Dvůr Králové nad Labem.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U LESA - Kovač

Nejbližší ubytování Kovač a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah