CHATA STRÁŽNÉ

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Strážné nabízí ubytování v zimě i v létě v rekreační chatě v Krkonoších. Chata Strážné se nachází ve Strážném v osadě Strážná Hůra. Obec Strážné v Krkonoších leží 800 m n. m. a je vzdálena asi 4 km aod Vrchlabí a spolu s Herlíkovice tvoří jednu správní obec. Rozkládají se mezi východním svahem Žalského hřbetu přes výběžek Planiny až na Liščí horu. Chata se nachází v klidném prostředí Krkonoš a parkování je přímo u objektu. V zimě lze parkovat na hlídaném parkovišti, které je 1 km od objektu a odvoz zavazadel je zajištěn zdarma. Energie kromě vody si hosté platí zvlášť, k dispozici jsou i dřevěné brikety.

CHATA STRÁŽNÉ ubytování v chatě

Ubytovat se můžete ve troj a čtyřlůžkovém pokoji se společenskou místností. Chata je vhodná pro rodiny s dětmi i firmy. 3-lůžkový pokoj, 4-lůžkový pokoj, společenská místnost s TV-SAT, kuchyň se sporákem a chladničkou, koupelna se sprchovým koutem a WC, sauna (za poplatek), koupelna s vanou a odpočinková místnost. Provoz celoroční, minimálně 7 nocí. Počet osob max. 7.

Gastronomie

Chata disponuje vlastní kuchyní k přípravě pokrmů. V blízkém okolí do 1000m je možné navštívit místní restaurace.

Okolí chaty a Strážné

Chata se nachází v klidném prostředí KRNAPu a je vhodným výchozím bodem pro letní turistiku nebo cyklistické výpravy. V okolí je spousty různorodého vyžití. Nezapomenutelné jsou vyjížďky po okolních kopcích na koních, ale také můžete vyzkoušet nedaleké tenisové kurty. V zimě je možno v okolí navštívit 6 lyžařských vleků s využitím lyžařské a snowboardové školy. Pro milovníky běžek jsou denně upravované běžecké tratě. ZDARMA SKI BUS z parkoviště Strážné k lanovce do Herlíkovic.

Rezervovat ubytování v CHATA STRÁŽNÉ

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah