STARÁ ŠKOLA PENZION - Strážné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Stará Škola je rodinný penzion v srdci Krkonoš ležící v obci Strážné.

Je Vám k dispozici komfortní ubytování s celkovou kapacitou 30 lůžek, restaurace s krbem, bar, společenská místnost s kulečníkem, šipkami a sauna. V budoucnosti zde plánujeme zřídit také Whirlpool.

Ubytování nabízíme ve čtyř, tří a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. V horním patře je Vám k dispozici malá kuchyňka.

Myslíme i na ty nejmenší hosty, v penzionu je k dispozici dětská postýlka a jídelní židlička. Budova penzionu prošla vnitřní a vnější rekonstrukcí. Součástí pokojů jsou nově zrekonstruované sociální zařízení.

Při pobytu kratším než 3 noci +50, - noc/os

STARÁ ŠKOLA PENZION ubytování v pensionu

Penzion nabízí k ubytování 1 dvoulůžkový, 2 třílůžkové a 5 čtyřlůžkových pokojů se samostatným sociálním zařízením.

V penzionu je společná jídelna s krbem, společenská místnost s kulečníkem a šipkami a v mezipatře je za poplatek k dispozici sauna. Během dne i večer Vám je k dispozici bar se studenou kuchyní. V horním patře je k dispozici malá kuchyňka a box s televizí.

Gastronomie

Restaurace penzionu Stará škola o kapacitě 30 míst s výhledem do údolí a na sjezdovku se nachází v přízemí budovy. Součástí restaurace je krb, který ji v zimních měsících dodává příjemnou atmosféru.

Restaurace se orientuje především na poctivou českou kuchyni. Nabízíme Vám alkoholické, nealkoholické, studené a teplé nápoje.

Ubytovaným hostům jsou v restauraci podávány snídaně, formou buffetu, a večeře. Po domluvě lze stravování upravit dle Vašich požadavků.

Rezervovat ubytování v STARÁ ŠKOLA PENZION - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah