PENZION NA VYHLÍDCE - Strážné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Vyhlídce nabízí ubytování v apartmánech a nachází se jen kousek od lyžařského vleku ve Strážném.

V penzionu Na Vyhlídce si můžete odpočinout na terase s možností grilování.

Obchod s potravinami se nachází 200 metrů odtud. 5 minut chůze od penzionu je jízdárna, kde si můžete zajezdit na koni.

Nehlídané parkoviště je na pozemku u penzionu.
Hlídané parkoviště je do 200 m od penzionu.

Nižší cenu za ubytování (dle počtu ubytovaných) lze uplatnit jen v případě ubytování na 6 a více nocí a mimo hlavní sezónu.

PENZION NA VYHLÍDCE ubytování v pensionu

POPIS JEDNOTLIVÝCH APARTMÁNU:

Apartmán č. A/1: apartmán je v prvním patře s balkónem pro 6 osob. 1× malá ložnice s menším oknem a dvěma samostatnými lůžky, 2. ložnice s balkónem a manželskou postelí, 3. ložnice se dvěmi samostatnými postelemi + rozkládací pohovka, kterou lze využít jako přistýlku. Obyvací pokoj s kuchyňským koutem. 1× sprcha + WC, 1× samostatné WC, 1× samostatná sprcha. Vše se vstupní chodbou. Vchod do apartmánu je společný s majitelem penzionu.

Apartmán č. A/2: apartmán je mezonetový pro 9 osob. Má samostatný vstup se vstupní chodbou. Plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj s jídelními stoly. V přízemí 1. ložnice se dvěmi smostatnými lůžky a soc. zař. na pokoji. Z obývacího pokoje vede schodiťě do prvního patra kde najdete 1× ložnici s balkónem, s manželskou postelí a dvěmi samostatnými lůžky a s soc. zařízením na pokoji. 2. ložnice má manželskou postel a jedno samostatné lůžko. Dále pak soc. zař. na pokoji.

Apartmán č. A/3: přízemní apartmán po 4 osoby se samostatným vchodem. Apartmán má vstupní chodbu, 1× dvoulůžkový pokoj s maželským lůžkem a soc. zař. na pokoji. 2× ložnice má dvě samostatná lůžka s vlastním soc. zař. na pokoji. Dále pak má kuchyňku s jídelním stolem.

Okolí pensionu a Strážné

VEŠKEROU VYBAVENOST OBCE NAJDETE DO 250m
např. : lyžařské vleky, běžecké tratě, půjčovny lyží, syžařské školičky, restaurace, bistra, dětské hřiště, tenisové kurty, poštu, autobusovou zastávku, prodejnu potravin a pod.

Rezervovat ubytování v PENZION NA VYHLÍDCE - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah