CHALUPA STRÁŽNÉ 231

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

CHALUPA STRÁŽNÉ 231 nabízí krásný výhled na Černou horu a nedalekou lyžařskou sjezdovku.

Horská obec Strážné v Krkonošském národním parku leží ve výšce 800 metrů nad mořem. Chalupa nabízí překrásný výhled na Černou horu a horské hřebeny, které se každý večer barví jinak. K chalupě je celoročně pohodlný příjezd autem /parkování v ceně/.
Sněžka je vzdálena 14,2 kilometrů, to je zhruba pět až šest hodin poctivé chůze. Po celý rok je objekt nekuřácký a platí zákaz domácích zvířat. Pokud přijedete se zvířetem, nebudete ubytováni, uskutečněné platby propadají.
Bližší informace na telefonu nebo emailu

Okolí chalupy a Strážné

Okolí nabízí spoustu příležitostí k výletům Pěšky nebo na kole je na výběr, kam se vydat na všechny strany Sjezdovky (cca 100 metrů pod chalupou) další nad chalupou Běžkařské tratě v okolí, nástup hned 100 metrů nad chalupou Dětská lyžařská školička, půjčovna lyží a vybavení na lyžování Zámecký park ve Vrchlabí a muzeum Letní kino ve Vrchlabí Vyhlídkové lety u Vrchlabí Zámecký park v Jilemnici a muzeum Zvědavá ulička v Jilemnici Aquapark ve Špindlerově Mlýně cca 15 km ZOO ve Dvoře Králové cca 30 km Stezka korunami stromů v Janských Lázních Výlet na Černou horu s rašeliništěm a rozhlednou Skiareál Strážné Moderní lyžařské středisko situované v nadmořské výšce 800 až 1300 metrů nad mořem leží 6 kilometrů od Vrchlabí směrem na Špindlerův Mlýn. Celoročně nabízí rozmanité příležitosti k rekreaci a sportu. Skiareál je vybavený čtyřmi sjezdovými tratěmi všech stupňů obtížnosti. Od modré až po černou. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici velmi mírný cvičný svah s dětským vlekem v těsné blízkosti modré sjezdovky. Instruktoři v lyžařské školičce naučí lyžovat malé i velké zájemce o lyžování. V létě i v zimě je u dětské sjezdovky otevřený BARBAR k posezení, děti si mohou zaskákat na trampolíně.

Rezervovat ubytování v CHALUPA STRÁŽNÉ 231

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah