PENZION NA VYHLÍDCE - Strážné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmánový penzion s možností pronájmu i jednotlivých pokojů.

Ubytování rodinného typu v srdci Krkonoš, v blízkosti lyžařských areálů, běžkařských stop, cyklistických tras. Strážné je malebná vesnička horského charakteru vč. veškeré občanské vybavenosti, vše v dosahu cca 200m. Penzion je orientován jižním směrem s nádherným výhledem do údolí. relaxovat můžete na balkóně nebo terase u domu.

PENZION NA VYHLÍDCE ubytování v pensionu

A1 Apartmán pro 6+2 osoby je v prvním patře s balkónem. 1. menší ložnice s menším oknem, dvě samostatná lůžka. 2. ložnice s balkónem, manželská postel. 3. ložnice, dvě samostatná lůžka + rozkládací pohovka (1 - 2osoby), kterou lze využít jako přistýlku. Obývací pokoj s jídelním stolem a kuchyňským koutem, lednice, vařič, mikrovlnná trouba. 1× sprcha + WC. 1× samostatné WC + 1× samostatná sprcha. Vstupní chodba. A2 Mezonetový apartmán pro 9 osob, samostatný vstup v přízemí s chodbou. 1. ložnice, dvě samostatná lůžka, sociální zařízení na pokoji. 2. ložnice s balkónem, manželská postel + dvě samostatná lůžka, sociální zařízení na pokoji. 3. ložnice, manželská postel + jedno samostatné lůžko. Sociální zařízení na pokoji. Obývací pokoj s jídelními stoly. Plně vybavená kuchyň, lednice, sporák, mikrovlnná trouba, myčka. A3 Přízemní apartmán pro 4 osoby, samostatný vstup v přízemí s chodbou. 1. ložnice, dvě samostatná lůžka, sociální zařízení na pokoji. 2. ložnice s manželskou postelí, sociální zařízení na pokoji. Kuchyňka s jídelním stolem, lednice, vařič, mikrovlnná trouba.

Recepce

Recepce nemá pravidelnou otevírací dobu, majitel bydlí přímo v objektu.

Gastronomie

Každý apartmán je vybaven kuchyňkou, restaurace se nachází cca 200m od penzionu.

Okolí pensionu a Strážné

Obec Strážné je umístěna v horském terénu s možností aktivního vyžití, turistické trasy, cyklotrasy, běžkařské stopy, sjezdovky. Veliké dětské hřiště 200m od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION NA VYHLÍDCE - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah