APARTMENTS MAXI - Strážné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány se nachází v centru horské vesničky Strážné v Krkonoších (800 m. n. m.). Turistické město Vrchlabí leží jen 4 km od Strážného a nejznámější turistické středisko Krkonoš Špindlerův Mlýn je vzdáleno 15 km.

Nabízíme Vám příjemné ubytování ve 2 až 4 lůžkových apartmánech s vlastními kuchyňkami, TV/SAT a internetem zdarma! Pro Vás, Vaše děti, Vaše přátele i pro Vaše chlupaté miláčky! V létě možnost grilování. K dispozici velká zahrada s atrakcemi pro děti!

Okolí apartmánu a Strážné

Letní sportovní nabídka: horská kola, horská turistika, Nordic walking, Nordic skating. Jízda na koních, paragliding, power Kiting, tenis, horolezctví. Zimní sportovní nabídka: V zimě místo sportovního programu vypůjčení sportovního vybavení (carvingové lyže, snowbord, big foots, skialpinismus, telemark, saně, atd.) na jeden den zdarma v X sport centru Strážné. Lyžování: Ve Strážném se nachází několik sjezdovek s různým stupněm obtížnosti od dětského vlíčku až po černou sjezdovku, s umělým zasněžováním, osvětlením pro noční lyžování a snowparkem. Vleky jsou vzdálené 50 m od domu, stejně tak jako snowtubing. Ve Strážném najdete také upravované tratě pro běžecké lyžování. Jednak 8 km běžecký okruh, ale také tratě do Špindlerova Mlýna a na hřebeny Krkonoš, všechny pravidelně upravované i pro bruslení!

Rezervovat ubytování v APARTMENTS MAXI - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah