CHATA NA VYHLÍDCE - Strážné

Více o chatě

Popis ubytování

Zveme vás na horskou chalupu Na Vyhlídce do obce Strážné v Krkonoších, poblíž města Vrchlabí, v chráněné oblasti KRNAP. Chalupa je situována na klidném místě s jedinečným výhledem na Černou horu. Chalupa nabízí čtyři samostatné apartmány s vlastními vchody a společenskou místnost s hernou. Tři apartmány jsou třílůžkové s možností dvou přistýlek, jeden apartmán je dvoulůžkový, celková kapacita 17 lůžek.

K úschově kol a lyží poslouží prostory k tomu určené, v chodbě je věšák na lyžařské boty. U chalupy si můžete posedět pod pergolou, zapálit oheň v krbu či grilovat.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

CHATA NA VYHLÍDCE ubytování v chatě

Každý apartmán má plně vybavený kuchyňský kout – lednice, sporák, varná konvice, mikrovlnná trouba a nádobí. Součástí apartmánů je i vlastní sociální zařízení s WC a sprchovým koutem, televize, satelit a rádio. Apartmány jsou vybaveny lůžkovinami a ručníky. Na požádání připravíme i dětskou postýlku s ložním prádlem a dětskou stoličku ke stolu.

Okolí chaty a Strážné

Obchod s potravinami a restaurace je ve vzdálenosti 150 metrů od chalupy.

Lyžařské vleky jsou od chalupy vzdáleny také 150 metrů, lyžařské vybavení lze zapůjčit u vleku v půjčovně. V lyžařském areálu je možnost občerstvení. V zimním období jezdí od chalupy skibus do lyžařského střediska Herlíkovice, další lyžařská střediska jsou poblíž – Dolní Dvůr 4 km, Špindlerův Mlýn 17 km, Černá hora 20 km. 100 metrů nad chalupou je lyžařská škola na nádherném slunném svahu, najdete tam i skibar s občerstvením, venkovním i vnitřním posezením a úžasným výhledem na okolní horské vrchy...

Vyhlášený Safari Park Dvůr Králové n. L. s celoročním provozem je vzdálený 38 km, historický Kuks 45 km, plavecký bazén je v Trutnově i Jilemnici... A cyklostezky na hřebeny Krkonoš začínají nad loukou za chalupou...

Rezervovat ubytování v CHATA NA VYHLÍDCE - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah