APARTMÁNY V PODHRADÍ - Bečov nad Teplou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování v podhradí Bečova vám nabídne naprostý klid na oddych, ale také si zde můžete naplánovat aktivní dovolenou s rozmanitými výlety po okolí nebo se sportovním vyžitím. Hosté se mohou ubytovat ve třech komfortně a moderně zařízených apartmánech. Každý apartmán je vybaven vlastním kuchyňským koutem, obývací částí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Obývací část je propojená s kuchyňským koutem a disponuje pohodlnou pohovkou a televizí.

Sklepení domu mohou hosté využít jako úschovnu kol. Je zde i pračka se sušičkou, které jsou hostům též k dispozici.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁNY V PODHRADÍ ubytování v apartmánu

Apartmány 101 a 201 jsou stejné a disponují jednou ložnicí. Každá ložnice je vybavena manželskou a jednolůžkovou postelí. Dále je k dispozici rozkládací pohovka v obývací místnosti. Apartmán 301 se nachází v podkroví a disponuje manželskou postelí a rozkládací pohovkou.

Gastronomie

Kuchyň je vybavena sporákem, rychlovarnou konvicí, myčkou a ledničkou. V zásuvkách naleznete základní pochutiny – sůl, cukr, koření atd.

Okolí apartmánu a Bečov nad Teplou

Bečov nad Teplou je výborným výchozím bodem na poznávání okolních krás přírody a kulturních památek. Lokalita je známá také množstvím cyklostezek a v zimě možností lyžování v blízkém okolí. Nejen vyhlášený relikviář svatého Maura láká na návštěvu Bečova, ale také různé kulturní akce pořádané městem, například kovářské sympozium aj.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY V PODHRADÍ - Bečov nad Teplou

Nejbližší ubytování v Bečově nad Teplou a okolí

Ubytování Bečov nad Teplou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah