UBYTOVÁNÍ U ROPÁKŮ - Horní Slavkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování U Ropáků se nachází v klidné části města Horní Slavkov, 900 metrů od hlavního tahu Sokolov–Plzeň.
V naší turistické ubytovně se snažíme, aby se zde každý cítil útulně. Čistota a klid ubytovaných je pro nás prioritou. Nacházíme se v klidné části města, v blízkost lesa a polí.
K dispozici je prostorné parkoviště, které je zdarma. Možnost úschovy kol i motorek v garáži. Wi-Fi v celém objektu. Možnost zajištění přepravy hostů (jednotlivců i většího množství osob). Každý apartmán má ložnici, obývací pokoj s TV, vybavenou kuchyň a koupelnu s WC. Samostatné pokoje v přízemí, v 1. a 2. patře mají na pokojích ledničky. Společné sociální zařízení a kuchyňky jsou na chodbách. Vše nekuřácké! V blízkosti se nachází obchod s potravinami a pivnice. Nedaleko je sportovní a dětské hřiště.

UBYTOVÁNÍ U ROPÁKŮ ubytování v pensionu

Apartmány
Apartmán ANachází se ve 2. patře objektu. Součástí apartmánu je ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s TV, kuchyň s ledničkou a mrazákem, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, elektrická kamna, nádobí, a koupelna (ručníky k dispozici). Wi-fi. Možnost přistýlky.
Apartmán BNachází se ve 2. patře objektu. Součástí apartmánu je ložnice s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, obývací pokoj s TV, součástí je i další lůžko, kuchyň s ledničkou a mrazákem, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, elektrická kamna, nádobí, a koupelna (ručníky k dispozici). Wi-fi. Možnost přistýlky.
Apartmán CNachází se v přízemí objektu. Součástí apartmánu jsou tři ložnice se samostatnými lůžky (2 ložnice se 2 lůžky, 1 ložnice se 3 lůžky), obývací pokoj s TV, kuchyň s ledničkou a mrazákem, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, elektrická kamna, nádobí, a koupelna (ručníky k dispozici). Wi-fi.
Turistická ubytovna
Samostatné jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje: na každém pokoji lednička, povlečení v ceně, Wi-Fi, ručník za poplatek
Přízemí: 9 pokojů - 8 dvoulůžkových pokojů3× sociální zařízení, kuchyň s el. kamny, mikrovl. troubou, rychlovarnou konvicí, nádobím. společenská místnost s TV - pro cca 8 osob
1. patro: 19 pokojů - 13 jednolůžkových a 6 dvoulůžkových pokojů3× sociální zařízení, kuchyň s el. kamny, mikrovl. troubou, rychlovarnou konvicí, nádobím. společenská místnost s TV - pro cca 10 osob
2. patro: 4 pokoje - 4 třílůžkové pokoje
2× sociální zařízení, kuchyň s el. kamny, mikrovl. troubou, rychlovarnou konvicí, nádobím.

Okolí pensionu a Horní Slavkov

V blízkosti je mnoho zajímavých měst: Krásno - Krásenská rozhledna (4 km), Loket nad Ohří - krásný hrad a řeka Ohře, kde se dají zapůjčit lodě (7 km), Bečov nad Teplou (8 km) - zámek a relikviář svatého Maura, Karlovy Vary (20 km), Sokolov (20 km), Mariánské Lázně (25 km).

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U ROPÁKŮ - Horní Slavkov

Nejbližší ubytování v Horním Slavkově a okolí

Ubytování Horní Slavkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah