PENZION PULEČEK - Horní Slavkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Puleček se nachází na samotě nedaleko od města Horní Slavkov který pro svoji idealní polohu nabízí podmínky pro rodinnou rekreaci či pořádání společenských akcí a narozeninových oslav.

Ve spodním patře se nachází kuchyně s restaurací a venkovními terasy ze kterých je vidět přilehlé veřejné koupaliště PULEČEK s beach hřištěm.

Venkovní terasa je především určena pro ty, kteří neodolají si u dobrého piva či kávy zapálit a kochat se krásným výhledem do přírody a do areálu koupaliště. K tomu slouží k dispozici 2o míst k sezení pod slunečníkem.

Hosté mohou své automobily parkovat zdarma na přilehlém parkovišti.

Připojení k internetu je v pokojích dostupné prostředcnitvím bezdrátové sítě WiFi.

PENZION PULEČEK ubytování v pensionu

Horní patro penzionu disponuje čtyřmi pokoji s vlastním WC a sprchou, a dvěma čtyřlužkovými pokoji se společným WC a sprchou o celkové ubytující kapacitě 25 osob.

Gastronomie

Vnitřní prostory restaurace nabízejí 40 míst k zesení v nekuřáckém prostředí a s možností využítí dětského koutku, které určitě rádi uvítají rodiče, kteří si budou moci v klidu vychutnat oběd a nebo jen posedět u kávy.

Okolí pensionu a Horní Slavkov

Město Horní Slavkov leží přímo v centru Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Ta byla založena v roce 1974 a patří mezi nejhodnotnější krajinné celky v Česku. Z hlediska přírodních krás toho Slavkovský les může nabídnout skutečně velmi mnoho. Počínaje jedinečným skalním masivemSvatošských skal, přes vrcholová rašeliniště nebo květnaté orchidejové louky až po lokality s výskytem endemitických rostlin, které nenajdete na žádném jiném místě u nás.

Komfort návštěvníků oblasti výrazně zvyšuje i rozsáhlá síť cyklistických a turistických stezek, která se v oblasti v posledních letech velmi dynamicky rozvíjela. Samotné město Horní Slavkov je pak procyklistky i pěší návštěvníky Slavkovského lesa ideálním výchozím místem, které umožňuje výlety doslova všemi směry.

Rezervovat ubytování v PENZION PULEČEK - Horní Slavkov

Nejbližší ubytování v Horním Slavkově a okolí

Ubytování Horní Slavkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah