MASONIC HOUSE - Loket

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Pension Masonic House najdete na náměstí historického královského města Loket, přímo v centru památkové rezervace. Loket u Karlových Varů je oblíbeným turistickým cílem. Dominantou města je gotický hrad z 13. století, vypínající se na skále nad řekou, kde vyrůstal panovník Karel IV.   Útulné pokoje v pensionu Masonic, které jsou ve třetím patře historického domu, nabízí svým klientům pohodlí 4**** pensionu a především výhled na hrad, historické náměstí a hradební opevnění.   Pět pokojů je vybaveno kvalitními pohodlnými lůžky, LED TV se satelitním příjmem a vstupem pro USB, minibarem, sadou pro přípravu teplých nápojů a samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a fénem. V celém objektu je možnost Wi-fi připojení zdarma.   Snídaně jsou zahrnuty v ceně ubytování a podávají se v Café Masonic House, v přízemí penzionu, od 7,30 do 10,00 hodin. V případě potřeby je možné po předběžné domluvě připravit snídaňové balíčky. Součástí Pensionu je jedinečné Muzeum tajných spolků.   Freimaurer, rosenkrucianen, iluminaten, schepperds, rytíři kulatého stolu, schreiners, buffalows, jednoduše tajné spolky, které vám přiblížíme a odtajníme co je možné a přijatelné.   Naše muzeum je jedno ze sedmi na světě a umožní vám shlédnout tajemnou symboliku prostřednictvím více jak 700 exponátů. V muzeu najdete vzácné rituální předměty, včetně oltáře, osobní věci členů řádů, cenné knihy, hodnostní označení a identifikační doklady. Exponáty byly shromažďovány více jak 50 let a pocházejí z Evropy, kolébky většiny těchto spolků, dále s Nového světa, z obou amerických kontinentů. Sbírka se svojí výjimečností řadí k světovým unikátům a její symbolické umístění v historickém centru královského města Loket jen podtrhuje její tajemnost a spiritualitu. V přízemních prostorách Café bar snack Masonic house.

MASONIC HOUSE ubytování v pensionu

​Útulné pokoje v pensionu Masonic, které jsou ve třetím patře historického domu, nabízí svým klientům pohodlí 4**** pensionu a především výhled na hrad, historické náměstí a hradební opevnění.   Pět pokojů je vybaveno kvalitními pohodlnými lůžky, LED TV se satelitním příjmem a vstupem pro USB, minibarem, sadou pro přípravu teplých nápojů a samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a fénem. V celém objektu je možnost Wi-fi připojení zdarma.

Gastronomie

​Celý interiér Café-baru Masonic vám přiblíží svou kuriózní sbírkou dokumentů, dobu dávno minulou a seznámí vás s historií kultu kubánských doutníků Fidela Castra, představí Cubu před i po vítězství revoluce, najdete tu autentické fotografie Fidela Castra, Che Guevaru, staré akcie, dokumenty o obchodu s otroky z Afriky, i coolies z Činy, staré pasy, vyznamenání, podpisy presidentů, králů a dalších významných osobností, z nichž mnohé ovlivnili vývoj světa.   Večer strávený se sklenkou kvalitního kubánského rumu dodá vašemu výletu do historie tu správnou tečku.   Pro naše hosty připravujeme pestrou snídani a lze objednat i snídaňový room servis a připravit snídaňové balíčky. Svatby, oslavy, konference menšího charakteru, firemní akce, to vše pro vás rádi připravíme na míru dle vašich požadavků.   Komorní uzavřené konferenční prostory pro jednání vám nabízíme přímo v muzeu i s možností přípravy občerstvení.   Café-bar je otevřen od 10,00 do 22,00 hodin. (orientační otevírací doba)

Rezervovat ubytování v MASONIC HOUSE - Loket

Nejbližší ubytování v Lokti a okolí

Ubytování Loket

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah