CHALUPA RÁJ - Klokočí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Ráj se nachází v turisticky vyhledávané malebné obci Klokočí, která je vstupní branou do Klokočských skal, 7 km od Turnova. Srdečně jsou u nás vítány rodiny s dětmi, skupinky turistů, cyklistů, lyžařů a všichni, kteří chtějí strávit společnou dovolenou v nadstandardně vybavené chalupě umístěné v krásné přírodě Českého ráje.

Chalupa Ráj je nízkoenergetická dřevěná novostavba nedávno zkolaudovaná k celoročnímu pronájmu s nadstandardním vybavením, vkusným interiérem a panoramatickým výhledem. Leží v srdci Českého ráje, zhruba 7 km od Turnova. Ideální pro 3–4 rodiny, které chtějí strávit dovolenou společně. Prostory jsme se snažili zařídit tak, abyste se u nás cítili jako v ráji!

Zahrada je prostorná a oplocená cca 2.00 0 m². Venku je otevřené ohniště, zahradní krb, posezení na terase s výhledem na Klokočské skály, dětské hřiště s houpačkami a se skluzavkou, pískoviště, bazén o průměru 5 metrů s pískovou filtrací, zahradní nábytek, slunečník, dětské a sportovní hračky.

CHALUPA RÁJ ubytování v chalupě

Chalupa Ráj se skládá z dvou apartmánů, v přízemí a na patře. Nadstandardní, vkusný a útulný interiér chalupy potěší i ty nejnáročnější klienty.

Chalupa poskytuje pohodlné ubytování až pro 18 osob v 5 ložnicích. Jak v přízemí, tak na patře najdete kuchyň, společenskou místnost a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V přízemí se dále nachází prostorná garáž (úschova kol a lyží) a dvě ložnice (tří a čtyřlůžková ložnice). Na patře se kromě zbývajících třech ložnic (dvě dvoulůžkové a jedna pětilůžková) navíc nachází infrasauna.

Gastronomie

Kuchyň je plně vybavená přístroji: lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, rychlovarná konvice, veškeré potřebné nádobí.

Okolí chalupy a Klokočí

Chalupa stojí na klidném slunném místě s úžasným výhledem na Klokočské skály, Kozákov a Ještěd. Je tedy ideálním místem pro letní či zimní dovolenou.

Rezervovat ubytování v CHALUPA RÁJ - Klokočí

Nejbližší ubytování Klokočí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah