UBYTOVÁNÍ NA STATKU - ČESKÝ RÁJ - Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování Na Statku naleznete v klidné vesnici Karlovice, v atraktivní lokalitě krásné přírody Českého ráje. Hosté zde naleznou pohodlné a klidné ubytování v kraji přírodních krás, hradů, muzeí a tradiční řemeslné výroby.

Ubytování Na Statku naleznete v klidné vesnici Karlovice, v atraktivní lokalitě přírody Českého ráje. Těšit se můžete na přírodní krásy i historické památky. Pohodlné romantické ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno v celém patře nové budovy. Příjemné posezení i velký prostor k hrám dětí poskytuje rozlehlá zahrada s možností grilování. Pro všechny hosty, kteří přijedou vlastním vozem, je k dispozici bezplatné parkování pod kamerovým systémem.

V ceně ubytování není zahrnut poplatek za spotřebovanou energii. Vyúčtování bude provedeno na konci pobytu dle odpočtového elektroměru.

UBYTOVÁNÍ NA STATKU - ČESKÝ RÁJ ubytování v apartmánu

K dispozici je ubytování v celém 1. patře nového domu přístupném po samostatném schodišti, které sestává z obývací kuchyně, ložnice, dětského pokoje a ložnice s lodžií. Součástí základního zařízení je koupelna se sprchovým koutem a sociální zařízení. Je samozřejmostí, že zde naleznete televizi se satelitním příjmem, pohodlný nábytek a bezdrátový přístup k internetu zdarma. Domácí zvířata nejsou povolena.

Gastronomie

Ubytování neposkytuje stravování. Možnost vlastního vaření.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ NA STATKU - ČESKÝ RÁJ - Karlovice

Nejbližší ubytování v Karlovicích a okolí

Ubytování Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah