UBYTOVÁNÍ U KAPITÁNA - Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Ubytování nabízíme v zrekonstruovaném domě, kde je prostorný apartmán v přízemí a dva pokoje v 1. patře.

Hostům je k dispozici část zahrady s posezením, místnost na kola a parkování na pozemku. Ubytování je vhodné pro páry nebo rodiče s dětmi. Ideální pro turisticky zaměřené dovolenkáře, kteří chtějí poznat Český ráj.

UBYTOVÁNÍ U KAPITÁNA ubytování v chalupě

Poskytujeme ubytování pro 2 - 12 osob. V přízemí se nachází apartmán (byt 2+1), kde je kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, ložnice s manželskou postelí 180 cm a rozkládací postelí. V 1. patře je třílůžkový pokoj který je vybaven původním stoletým nábytkem. Dále je v 1. patře pětilůžkový pokoj, který má k dispozici kuchyňku.

Gastronomie

Nejbližší obchod s potravinami je 50 metrů od domu. Příjemná restaurace se zastřešeným venkovním sezením, dětským hřištěm a výhledem na hrad Trosky je pouhých 100 metrů od ubytování.

Okolí chalupy a Karlovice

Ideální výchozí bod na výlety do Českého ráje pro pěší turisty nebo cyklisty. Na své si zde přijdou i vyznavači náročnějších terénů. Pro rodiče s menšími dětmi je nedaleko areál Šťastná země (cca 800 metrů), na koupání je ideální Aquapark Turnov. Pěšky se dá jít přímo od domu na zámek Hrubá Skála a potom pokračovat dál na hrad Valdštejn. Nebo popojet kousek vláčkem a jít na hrad Trosky. Večírky nebo akce nejsou v objektu povoleny. Možností, kam vyrazit na výlet, je mnoho a ubytovatel vám rád poradí.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U KAPITÁNA - Karlovice

Nejbližší ubytování v Karlovicích a okolí

Ubytování Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah