PENZION MICHELLE - Turnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Michelle nabízí ubytování v Českém ráji.

Penzion Michelle je situován na okaji Turnova v srdci Českého ráje a poskytuje ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích a apartmánech. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyňku, společenskou místnost s dětským koutem, uzamykatelnou kolárnu. U objektu je velká zahrada s dětským hřištěm, velkou plochou pro míčové hry, trampolínou, stolním tenisem a dalšími možnostmi pro trávení volného času, včetně posezení v altánku s možností grilování. Parkování přímo u objektu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENZION MICHELLE ubytování v pensionu

Ubytování je v 2-5 lůžkových pokojích a apartmánech. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, lednici. Apartmány jsou navíc vybaveny kuchyňkou. K dispozici je také samostatné čtyřlůžkové studio s vlastní terasou s posezením.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hosté mají k dispozici společnou kuchyň, případně kuchyňky v apartmánech. V okruhu 2km jsou restaurace, pizzerie, pohostinctví, bary a vinárny.

Okolí pensionu a Turnov

Oblast Českého ráje je vyhledávaným cílem turistů a cyklistů. Mezi oblíbené cíle výletů patří např. Valdštejn, Hrubá Skála, Trosky, Kost, Sedmihorky, Skalní město, Kozákov, Hrubý rohozec a spousta dalších kulturních center.

Rezervovat ubytování v PENZION MICHELLE - Turnov

Nejbližší ubytování v Turnově a okolí

Ubytování Turnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah