APARTMÁN ŠÁRKA - Bedřichov

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Šárka nabízí příjemné a moderní ubytování v obci Bedřichov, v Jizerských horách. Apartmán se skládá z ložnice, obývacího pokoje, ve kterém se nachází i kuchyňka a jídelní stůl, předsíně a koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Vybavení pro děti je zdarma (nočník, postýlka, dětské prkénko a dětská stolička), dopředu nutno nahlásit.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁN ŠÁRKA ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje jednou ložnicí, která je vybavena manželskou postelí a patrovou postelí. V obývací části je k dispozici rozkládací gauč, který po rozložení poslouží jako přistýlka.

Gastronomie

Apartmán je disponuje vlastní kuchyňkou. Mezi vybavení kuchyňky patří varná deska, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice.

Okolí apartmánu a Bedřichov

Apartmán se nachází v CHKO Jizerské hory v obci Bedřichov u Jablonce nad Nisou. Bedřichov je vyhledávaným cílem letní rodinné rekreace, pěší turistiky a cyklistiky, v zimě pak rájem běžkařů a lyžařů se šesti sjezdovkami a večerním lyžováním. Bedřichov je jedním z výchozích bodů Jizerské lyžařské magistrály (170 km upravovaných lyžařských stop po celých Jizerských horách). Tato horská rekreační obec (580 m n. m.) je vnímána jako jedna z bran Jizerských hor s velmi dobrým dopravním spojením s Libercem a Jabloncem nad Nisou.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ŠÁRKA - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah