HOTEL LUDMILA - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Ludmila je typický horský rodinný hotýlek. Nachází se v obci Bedřichov v Jizerských horách ve výšce 800 m nad mořem. Společně s okolními lesy garantuje pobyt na zdravém ovzduší. Díky jeho poloze v centru obce můžete po celou dobu Vašeho pobytu využívat všech rekreačních nabídek tohoto turistického centra. Hotel je vhodný jak pro rodinnou rekreaci tak i pro skupinové zájezdy (školy v přírodě, lyžařské kurzy, firemní akce a pobyty…).

Jídelna, společenská místnost a malá restaurace pouze pro domácí hosty Vám vytvoří příjemný prostor pro trávení hezkých večerů. V chatě je k dispozici úschovna lyží. Ubytování se zvířátkem je možné. Parkování je zajištěno na vlastním prostranství. Nová suchá sauna pro 8 osob.

Budova hotelu je využívána pro rodinnou rekreaci i pro kolektivní rekreaci dětí a mládeže. Organizují zde letní sportovní tábor s programem a instruktory. Nabízí pořádání školních ozdravných pobytů, škol v přírodě, letních a zimních sportovních pobytů pro mládež.

HOTEL LUDMILA ubytování v hotelu

Celková kapacita hotelu je 57 lůžek ve 14 pokojích. Ubytováni budete ve tří, čtyř případně i více lůžkových pokojích. Vše je moderně a esteticky vybaveno. Sociální zařízení je společné na každém patře a některé pokoje jsou též vybaveny koupelnou s WC a TV se SAT. K dispozici je dětská postýlka.

Gastronomie

Celodenní stravování zajišťuje restaurace v chatě. Domácí kuchyně Vám nabídne 3 hlavní jídla. V restauraci najdete nabídku nealkoholických i alkoholických nápojů, točené pivo.

Okolí hotelu a Bedřichov

Zimní aktivity
Okolí Bedřichova je protkáno běžeckými tratěmi na kterých se pravidelně koná nejmasovější závod na lyžích Jizerská 50. Sjezdové tratě jsou situovány na odvrácenou stranu k severu a to umožňuje lyžovat od prosince do března. Náš hotel je pro sjezdové lyžování ideálně položen jen pár metrů od nástupiště vleků. Proto je Vaše cesta za zimními radovánkami nenáročná a rychlá. Úplní začátečníci přivítají lyžařskou školu, která sídlí na hlavním svahu před naším hotelem.
Pro milovníky sjezdového lyžování Bedřichov přichystal celou řadu sjezdovek s různou náročností. Vyberou si zkušení lyžaři i malé děti – úplní začátečníci (lyžařská školička). Sjezdové tratě jsou po celou sezónu ve výborném stavu. Sjezdovka Malinovka má i umělý sníh a osvětlení pro večerní lyžování. Lyžařská magistrála pro běh a sjezdové tratě (100m od hotelu) s večerním lyžováním a s umělým sněhem. Letní aktivity
V létě zde najdete nespočet turistických tras vhodných pro pěší i cyklisty, koupání v přehradě, výlety do blízkých měst Jablonce nad Nisou a Liberce nebo můžete využívat blízké přechody do Německa a Polska. Rozhledny na kopcích – Královka, Slovanka, Bramberk, Špičák, Štěpánka. V Bedřichově dále najdete tenisové kurty, bazén, minigolf, bowling, půjčovny horských kol a lyžařského vybavení, diskotéky.
Jizerskohorská oblast (Bedřichov, Janov nad Nisou, Lučany nad Nisou, Josefův Důl) představuje nejtypičtější jizerskohorskou krajinu, jejíž osídlování od 16. století souvisí se sklářskou výrobou. Krajina táhlých horských hřbetů a údolí směřujících k jihu a jihovýchodu, souvisle osídlená a průmyslově využívaná při dnech údolí. Pro krajinu je charakteristická bohatě zastoupená tradiční zástavba původní lidové architektury slezského roubeného domu, mladších vaznicových roubených domů i pozdějších zděných domů ovlivněných historickými slohy, hlavně v centrech obcí.
Ve slunných dnech je možno využít přírodního koupaliště, které se nachází v areálu sportovišť. Ve dnech aktivního odpočinku nebo při nevhodném počasí je možno navštívit blízko ležící města Liberec a Jablonec n. N.
Bedřichov svou ideální polohou umožňuje navštěvovat kulturní a sportovní centra měst Jablonce n. N. (7 km) a Liberce (9 km). Hlavně Liberec dnes nabízí nespočet zajímavostí pro případ nevhodného počasí, najdete zde zoo, botanickou zahradu, krytý bazén, kulturně nákupní centrum Babylon s dětským rájem.
Bedřichov nabízí i standardní vybavenost turistického centra jako je pošta, informační středisko, prodejny potravin, restaurace…. Spojení s okolím je možné nejen autem, ale i pravidelnými linkami autobusové dopravy.

Rezervovat ubytování v HOTEL LUDMILA - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah