APARTMÁNY U DOSTÁLŮ BEDŘICHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

​Apartmány U Dostálů Bedřichov nabízí velmi příjemné ubytování v srdci Jizerských hor, v obci Bedřichov.

Pro vaši dovolenou v srdci Jizerských hor nabízíme ubytování ve dvou samostatných chalupách přímo v centru Bedřichova. I přes to, že jsou objekty v bezprostřední blízkosti centra, užijete si pobyt v klidné části mimo hlavní silnici - tedy s minimálním provozem. Ubytování je tímto ideální především pro rodiny s dětmi, ale také pro partu dospělých, která si chce užít dovolenou v přírodě.

Chalupa 1

- kapacita 12 lůžek / 4 ložnice

- 3 koupelny

- vybavená kuchyň, společenská místnost a jídelna

- dětská herna

Jedná se o původní dvoupatrový zrekonstruovaný domek z roku 1909. V přízemí nejprve projdete chodbou dále do plně vybavené kuchyně a prostorné jídelny s posezením včetně TV se satelitem. Nedílnou součástí těchto prostor jsou 2 lednice, myčka nádobí, kávovar, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač, topinkovač a samozřejmostí je i nádobí, které bohatě vystačí pro 12 strávníků. V přízemí dále naleznete dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou a dvě samostatné koupelny. V patře se pak nachází další dvoulůžkový pokoj a dva čtyřlůžkové pokoje. Na prostorné chodbě je pak vybudovaná dětská herna a dětské MINIKINO, které oceníte v případě špatného počasí.

Chalupa 2- kapacita 7 lůžek / 2 ložnice

- 2 koupelny

- vybavená kuchyň, společenská místnost a jídelna

- dětská herna

V případě této chaloupky se již jedná o novostavbu z roku 2005. Po vchodu do objektu, hned za chodbou, Vás přivítají společné prostory skládající se z plně vybavené kuchyně a jídelna s posezením s TV se satelitem. Stejně jako tomu je u Chalupy 1, je kuchyň kompletně vybavená a uzpůsobená pohodlnému vlastnímu vaření (samozřejmostí je lednice, myčka nádobí, kávovar, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač, topinkovač a nádobí pro 7 osob). V přízemí se dále nachází koupelna a pod schody je vybudována útulná herna pro děti. V patře pak naleznete třílůžkový pokoj, který disponuje vlastní koupelnou a dále ještě čtyřlůžkový pokoj.

APARTMÁNY U DOSTÁLŮ BEDŘICHOV ubytování v chatě

V případě obou objektů je samozřejmosí Wi-Fi připojení k internetu ZDARMA, parkoviště pro 6 automobilů, uzamykatelná lyžárna / kolárna. Zdarma Vám na vyžádání rádi zapůjčíme dětskou postýlku včetně peřinky, dětskou židličku, nočník, vaničku, stupátko k umyvadlu.

Během zimní sezony vás potěší blízkost Ski Areálu Bedřichov (Malinovka), který se nachází hned před ubytováním, či nespočet kilometrů okolních běžkařských tratí, kdy v případě příznivého počasí, můžete nazout běžky přímo před ubytováním.

K objektům náleží prostorná zahrada, kde v létě jistě využijete venkovní posezení, dětské hřiště, trampolínu, skalní ohniště, či vám rádi zapůjčíme gril nebo lehátka. Pro nejmenší děti máme k dispozici zdarma dětská odrážedla, kola a další venkovní hračky.

Půjčovna lyžařského, či běžkařského vybavení anebo jízdních kol a koloběžek se nachází přibližně 50 metrů od objektů. Ve stejné vzdálenosti najdete i dvě moderní dětská hřiště. Pokud by se Vám nechtělo vařit, tak nejbližší restaurace je vzdálená asi 200 metrů. Během zimní sezony je pak pro Vás otevřený Bufík u Vleku, který se nachází hned naproti ubytování. Zajít sem můžete na výborný svařák, či domácí zelňačku. Místní obchůdek s potravinami se nachází hned vedle Chalupy 2. V docházkové vzdálenosti je pak lanový park, přírodní koupaliště, naučné stezky, bowling, či minigolf.

Dále Vám rádi doporučíme tipy na výlety v okolí za zábavou i poznáním. Připraveni jsme i na případnou nepřízeň počasí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U DOSTÁLŮ BEDŘICHOV

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah