PENZION JIZERSKÁ MALINA - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Jizerská Malina nabízí ubytování přímo u sjezdovky v Bedřichově.

Penzion Jizerská Malina je nově otevřený penzion, který se nachází pouhých 50 m od hlavního vleku Ski areálu Malinovka. Poskytuje ubytování v 7 dvou až čtyřlůžkových pokojích s koupelnou. V penzionu můžete využít také lyžárnu s vysoušečem bot a přípravnou běžeckých lyží, saunu, masáže, venkovní terasu s posezením a ohništěm. Snídaně a večeře se podávají v jídelně. Parkování přímo u penzionu (jedno parkovací místo na pokoj). Wifi připojení k internetu.

PENZION JIZERSKÁ MALINA ubytování v hotelu

K dispozici je 7 pokojů - dvoulůžkový, dvoulůžkový s přistýlkou a čtyřlůžkový. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, TV, a rychlovarnou konvici.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani či polopenzi. V okolí je několik obchodů s potravinami i restaurace.

Okolí hotelu a Bedřichov

Bedřichov leží v srdci Jizerských hor a je vyhledávaným místem převážně v zimní sezóně, kdy je zde v provozu několik lyžařských areálů (včetně půjčovny lyží) a mnoho kilometrů udržovaných běžeckých tratí. Vydat se můžete také do nedalekého Liberce do aqaparku, krytého bazénu, zoologické zahrady, botanické zahrady, IQlandie nebo na Ještěd. Za návštěvu stojí také bobvá dráha v Janově nad Nisou. V okolí se lze věnovat také turistice a cyklistice.

Rezervovat ubytování v PENZION JIZERSKÁ MALINA - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah